Catherine kuvaili vauva-arkeaan – William hauskuutti yleisöä

Heinäkuussa esikoisensa synnyttänyt herttuatar Catherine kertoi vauva-arjestaan edustamisen yhteydessä.

Herttuatar Catherine ja prinssi William edustivat perjantaina Walesissa Ring O'Fire Coastal Ultra Marathon -kilpailun avajaisissa. Tuoreet vanhemmat edustavat Angleseyssä järjestetyssä tilaisuudessa ilman George-pienokaistaan. Useat keskustelunaiheet liittyivät kuitenkin vahvasti vauva-arkeen ja Georgeen.

Catherine kertoi uteliaille, että George voi oikein hyvin ja on parhaillaan isoäitinsä, Catherinen äidin Carolen hoidettavana.

– Hän voi hyvin ja nukkuu parhaillaan.

Vierailun aikana Catherine sai perhosenmuotoisen koristeen, jonka hän aikoi antaa Georgelle. Ylpeä äiti kertoi vauvan rakastavan kirkkaita värejä.

Telegraph-lehti uutisoi paikalla olleen Lauren Hindcliffen tiedustelleen Catherinelta Georgen kuulumisia.

– George on nukkunut hyvin ja ollut hyväkäytöksinen. Nautin joka hetkestä, mutta hän on jo kovin iso, en voi uskoa, miten nopeasti hän kasvaa, Catherine oli kertonut.

Puiston vartija Will Stewart kertoi, että Catherine oli itse sanonut paikalla olijoille haluavansa saada itsensä kuntoon.

– Hän oli vaikuttanut kiinnostuneelta erityisesti kävelylenkkeihin.

Catherine ja William saivat myös vaippoja. Lahjan saadessa Hello-lehti kertoo Williamin nauraneen ja hauskuuttaneen yleisöä.

– Meillä on paljon vaippoja, mutta aina niitä tarvitaan lisää.

Yleisössä itkenyt vauva sai myös Williamin huomion. William oli laittanut käden kupiksi korvan taakse kuunnellakseen tarkkaan ja todennut.

– Tuttu ääni, tuollaista mekin kuulemme nykyään välillä, William hauskuutti yleisöä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat