Herttuatar Catherine teki yllätyspaluun julkisuuteen – katso kuvat

Heinäkuussa esikoisensa synnyttänyt herttuatar Catherine edustaa tänään ensimmäistä kertaa julkisesti sairaalasta poistumisen jälkeen.

Herttuatar Catherine ja prinssi William edustavat tänään perjantaina WalesissaRing O'Fire Coastal Ultra Marathon -kilpailun avajaisissa. Tuoreet vanhemmat edustavat Angleseyssä järjestetyssä tilaisuudessa ilman George-pienokaistaan.

Williamin saapuminen paikalle oli tiedossa, mutta hänen vaimonsa vierailu sen sijaan oli yllätys. Herttuatar Catherinen ensimmäisen virallisen edustustilaisuuden piti olla vasta syyskuun 12. päiväna Lontoossa, mutta tuore äiti päätti palata töiden pariin sovittua aikaisemmin.

Catherine oli pukeutunut tilaisuuteen melko arkisesti, mutta totutun tyylikkäästi. Hänen yllään nähtiin Ralph Laurenin vihreä bleiseri ja vaalea pilkullinen paita. Myös prinssi Williamin nähtiin edustavan rennosti sinisessä neulepuserossa ja vaaleanruskeissa housuissa.

Mirror-lehden mukaan pariskunta edusti iloisena ja hymyileväisenä, ja jutteli paikallisten kanssa pitkin päivää.

Heinäkuun 22. päivä esikoispoikansa synnyttänyt Catherine on pysytellyt poissa julkisuudesta sairaalasta poistumisen jälkeen. Perhe on asunut Catherinen vanhemmilla ja toisessa kodissaan Angleseyn saarella.

Catherinen, Williamin ja Georgen on tarkoitus muuttaa Kensingtonin palatsiin remontin valmistuttua syyskuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat