Carolinalta murskaava esitys – Jesse Puljujärvi joutui katsomoon

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes voitti New Jersey Devilsin vieraissa maalein 6–1 pudotuspelien 2. kierroksen ottelussa. Carolina siirtyi ottelusarjassa 3–1-johtoon ja on voiton päässä jatkopaikasta.

New Jersey teki ottelun avausmaalin heti ottelun alussa, mutta Carolina tasoitti pelin avauserän lopulla. Carolina ratkaisi ottelun toisessa erässä tekemällä viisi maalia.

Joukkueen tehopelaaja oli pisteet 1+3 tehnyt Jordan Martinook. Carolinan suomalaisista pisteille pääsi vain 5–1-maalin syöttänyt Jesperi Kotkaniemi.

Jesse Puljujärvi oli katsomossa ja kaksi edellistä ottelua sairastumisen vuoksi huilannut maalivahti Antti Raanta oli yhä sivussa.

New Jerseyn suomalaishyökkääjä Erik Haula jäi ottelussa pisteittä. Porilaiselle määrättiin ottelussa kaksi kahden minuutin rangaistusta.

Joukkueiden seuraava kohtaaminen pelataan Pohjois-Carolinassa Raleigh'ssa Suomen aikaa varhain perjantaiaamuna kello 2.