Captain America -elokuvan tähdeltä yllättävä paljastus! Chris Evans etsii ulospääsyä näyttelemisestä

Hollywood-tähti Chris Evans on tunnettu roolistaan Kapteeni Amerikkana. 38-vuotias näyttelijä miettii silti usein näyttelemisen lopettamista.

Vuosituhannen alussa Chris Evans nähtiin teinielokuvia parodioivassa Not Another Teen Movie -elokuvassa. Komediallinen rooli nosti Evansin Hollywood-kartalle. Myöhemmin hän sai roolin Marvel-elokuvasta Fantastic Four (2005). Elokuva menestyi hyvin lippukassoilla, vaikka saikin elokuvakriitikoilta nuivan vastaanoton.

Jatko-osan Fantastic Four: Hopeasurffari (2007) jälkeen Evans jätti roolinsa liekehtivänä Johnny Stormina, mutta teki myöhemmin toisen Marvel-supersankariroolinsa elokuvassa Captain America: The First Avenger (2011). Evans toisti roolinsa Kapteeni Amerikkana useassa Marvel-universumiin kuuluvassa elokuvassa.

Rahaa tahkonneet teokset eivät silti ole estäneet Evansia miettimästä näyttelemisen lopettamista.

– Välillä päätän, että näyttelijän työt saavat jäädä osaltani. Olen näytellyt vuosikymmeniä. Etsin aina ulospääsyä näyttelemisestä, mutta rakastan silti työtäni.

Evansilta on tulossa Apple TV+ -suoratoistopalveluun minisarja nimeltään Defending Jacob. Hän näyttelee isää, jonka poikaa syytetään murhasta. Evans kokee, että televisiosarjojen tekijöillä on jonkin verran enemmän taiteellista vapautta kuin elokuvien tekijöillä.

– Joskus tuntuu siltä, että elokuvan tekoon puututaan elokuvastudion taholta, jolloin elokuvan ainutlaatuinen idea muuttuu studion käsittelyssä kädenlämpöiseksi versioksi. Suoratoistopalveluissa olevat sarjat ovat innovatiivisia ja siksi ihmiset tykkäävät niistä.

Evansin mielestä näyttelemisestä ei voi jäädä eläkkeelle. Uusia tuulia näyttelemiseen Evans haki myös roolillaan Broadway-näytelmässä Lobby Hero (2018). Näyttelijätähti ei usko enää palaavansa Kapteeni Amerikaksi, koska kokee, että hahmon tarina on nyt kerrottu. Seuraavaksi Evansin voi nähdä Suomen valkokankailla nosteessa olevan elokuvaohjaaja Rian Johnsonin murhamysteerissä Knives Out.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja