Cadillac Escalade ei ole mikään maastoauto: "Vaihtoehtoisesta" liittymästä poistuminen kävi tälle kuskille kalliiksi

Kojelautakameran tallentamassa videossa Cadillac pöllähtää keskelle risteystä hieman yllättävästä suunnasta.

Kanadassa kuvattu video jää askarruttamaan mieltä, sillä syy siihen, miksi Cadillac Escalade syöksähtää risteävän tien suunnasta mäkeä alas, jää mysteeriksi. Voit katsoa koko episodin pääkuvan videolta.

Onni onnettomuudessa

Kuvassa näkyy ihan tavallisen oloinen talvinen risteys, jonka ylitse kulkee silta. Yhtäkkiä kuvaruudun oikeasta reunasta, juuri ennen siltaa viilettää mäkeä alas Cadillac, joka näyttää siltä, että on menettänyt autonsa hallinnan.

Onneksi tapahtumahetkellä liikenne oli seisahduksissa ja muutenkin vähäistä. Jos risteyksessä olisi Cadillacin sinne valuessa kulkenut autoja, törmäys olisi ollut väistämätön ja todennäköisesti melko ikävä.

Vaikka auton etuosa vaikuttaa ottavan melko reippaasti osumaa mahalaskussa ja etupyörät vääntyvät ikävän näköiseen kulmaan, auto jatkaa matkaansa eteenpäin sulavasti – kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Maailman ökyin katumaasturi vietiin maastoon. Artikkeli jatkuu videon alla.

2:47

Mustaa jäätä vai paniikkiratkaisu?

Ilman taustatietoja on hankala sanoa, päättikö Cadillacin kuljettaja poistua tieltä ”vaihtoehtoista” liittymää käyttäen huomattuaan, että on matkaamassa väärään suuntaan, törmäsikö hän johonkin vai menettikö muutoin vain autonsa hallinnan.

Jos videota katsoo alusta asti oikein tarkkaan, näyttää siltä kuin auto ajaisi jonkin ojan tai kuopan kautta, ennen mäen alas lasketteluaan.

Paikallisten mukaan kuvauspaikka on tunnettu mustasta jäästään ja juuri ennen risteystä on mutka, mitkä saattoivat vaikuttaa Cadillacin epätyypillisiin liikkeisiin. Auto rynnii mäkeä alas kuitenkin sellaisella vauhdilla, että joko kuski oli erityisen päättäväinen, hullunrohkea tai pienoisessa pulassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja