Bussikuski näki 2- ja 6-vuotiaiden lasten harhailevan ulkona ilman talvivaatteita – meni äkkiä hätiin: "Jos tuossa olisivat olleet omat lapseni..."

2:27
Testasimme vuonna 2016, auttavatko ohikulkijat maassa makaavaa ihmistä. Katso tulokset videolta.

Bussikuski nappasi kyytiinsä lumessa ulkona ilman talvivaatteita vaeltaneet 2- ja 6-vuotiaat lapset ja auttoi heitä löytämään isovanhempansa. Liikuttavasta teosta uutisoi Abc News -sivusto.

Maanantaiaamu oli kylmä Waukeshan kaupungissa Yhdysvaltain Wisconsinissa. Pakkasta oli noin seitsemän astetta ja maassa oli lunta.

Noin kahdeksan aikaan aamulla koulubussikuski Nicole Chamberlain näki kahden lapsen kävelevän ulkona ilman talvivaatteita South Grand Avenuen ja West Sunset Driven lähellä. Pikkutytöllä oli yllään vain t-paita, vaippa ja kengät eikä kummallakaan ollut takkia.

– He olivat matkalla kohti ruuhkaista risteystä. Tiesin, ettei siellä ollut koulubussien pysäkkiä tai koulua, joten päätin pysähtyä tien sivuun ja auttaa heitä, hän kertoi WISN-kanavalle.

Meni auttamaan lapsia

Koulubussin valvontakamerasta näkyy, miten Nicole astui ulos bussista, huusi lapsia tulemaan luokseen ja kysyi, mitä oli tekeillä.

– Olemme etsimässä mummia, he sanoivat. Vastasin, että tulkaa mukaan, vien teidät lämpimään bussiin ja autan teitä löytämään hänet.

Nicole nappasi 2-vuotiaan syliinsä ja nousi bussiin 6-vuotias poika kintereillään. Sitten hän soitti poliisille.

Lapset löysivät isoäitinsä

Muutaman minuutin päästä lasten isoäiti saapui kiitollisena bussille. Hän kertoi poliisille, että sillä välin, kun hän oli ollut kellarissa, poika oli lähtenyt ulos ja sisko oli mennyt perässä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapsilla on kaikki hyvin. Poliisi ei aio suositella syytteen nostamista.

Nicole on iloinen siitä, että sattui ajamaan ohi juuri oikeaan aikaan.

– Jos tuossa olisivat olleet omat lapseni, olisin toivonut, että joku kunnon ihminen olisi pysähtynyt ja auttanut heitä, Nicole kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja