Autistinen tyttö sai kaipaamaansa lohdutusta koulussa – kuvasta hitti: "Joskus sitä vain tarvitsee tauon"

Teinit opettavat autistista pikkupoikaa skeittaamaan 0:49
Kristen vei autistisen 5-vuotiaan poikansa syntymäpäivien kunniaksi skeittipuistoon. Siellä teini-ikäiset ottivat lapsen mukaan harrastukseensa tavalla, joka teki Kristeniin syvän vaikutuksen.

Kun autistinen Kenlee ei kestänyt koulukahvion meteliä, hän sai apua koulun henkilökunnalta.

Amerikkalaisella Kenleellä on autismi. Kun teksasilaislapsella oli koulussa erityisen huono päivä, hän sai yllättäen ihastuttavaa apua.

Koulun huoltomies tuli apuun

Lapsen äiti Hollie Bellew-Shaw jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan Kenleen koulun huoltohenkilöstä, joka lohduttaa nelosluokkalaista lattialla maaten, kertoo CBS News.

– Koulumme huoltohenkilö on kirjaimellisesti paras, ihanin ihminen maailmassa. Kenlee ei halunnut lainkaan olla kahviossa tänään, koska melua oli niin paljon, joten hän meni (koulun) näyttämölavalle makaamaan peittonsa kanssa. Kun neiti Esther näki tämän, hän tuli paikalle, kävi makaamaan tytön viereen ja taputti tätä selkään, Hollie kiittelee.

– Jokaisen koulun pitäisi olla niin onnekas, että niillä on oma enkeli.

"Joskus sitä vain tarvitsee tauon"

Pian koulukin sai vihiä kuvasta ja jakoi sen omissa sosiaalisen median kanavissaan. Opinahjo kirjoitti saatteeseen "joskus sitä vain tarvitsee tauon".

– Tässä näkee, että ystävälliset sanat, halaus ja vähän myötätuntoa on kaikki, mitä tarvitaan, jotta lapsen elämään voidaan vaikuttaa, koulu kiitteli.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Maailma kaipaa kaltaisiasi"

Hollien mukaan Kenlee ihailee neiti Estheriä, joka tervehtii tyttöä aina iloisesti ja antaa tälle halauksen. Neiti Estherin toiminta ja kuvasta välittynyt sydämellisyys ei ollut jäänyt muiltakaan huomaamatta.

– Toivoisin, että koulussa olisi ollut joku Estherin kaltainen, kun olin lapsi ja koulussa. Olet Hyvä isolla H:lla. Pysy tuollaisena, kiltti. Älä anna maailman ikinä kylmettää sydäntäsi. Maailma kaipaa kaltaisiasi, Majer Pike kirjoittaa Facebookissa.

– Neiti Esther on niin ihana, tulee aina tervehtimään lapsiani, Ashley Weber Gallo kehuu.

– Tässä koulussa on töissä oikeita ihmisiä, Ana Violeta BorgeMarin Drevecky toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat