Bull Mentulasta toista kertaa isä, herkistelee somessa: "Tunne, jota ei voi kuvailla"

Bull Mentula haastattelussa vuonna 2016.

Kehonrakentaja Bull Mentula on tullut toistamiseen isäksi. Mentula kertoo asiasta Instagramissa.

Yrittäjä ja kehonrakentaja Jari "Bull" Mentulan, 43, vaimo Maruzella Mentula on synnyttänyt parin toisen yhteisen lapsen.

Bull Mentula hehkuttaa asiaa Instagram-tilillään julkaisemassaan kuvassa, jossa hän pitää vastasyntyneen kättä omassa kädessään.

– Viimeksi tunsin tämän 2017 kesällä ja nyt uudestaan... tunteen, mitä ei voi kuvailla! Tänään Romeo ja Ronja ovat saaneet pikkuveljen. Ensimmäinen kosketus... kosketus, joka ei unohdu, Mentula kirjoittaa tunteikkaassa päivityksessä.

– Kiitos Maruzella, kun mahdollistit tämän uudelleen. Ja isä voi todella hyvin, kehonrakentaja toteaa onnellisen päivityksensä lopuksi.

Bull ja Maruzella Mentulan ensimmäinen yhteinen lapsi, Romeo-poika syntyi kesäkuussa 2017. Ronja on Maruzella Mentulan lapsi edellisestä suhteesta. Pari avioitui kesällä 2016.

Bull Mentula kertoi syksyllä 2018 MTV:n haastattelussa vähentäneensä työntekoa, mutta hän toivoi silti pystyvänsä viettämään entistä enemmän aikaa perheensä kanssa. 

– Töitä on kuitenkin tehtävä ja on paljon reissuja ja tämmöistä. Mutta niinkuin olen aina sanonut: sitten ollaan laadullisesti enemmän, vaikka määrällisesti vähemmän, Mentula sanoi.

Bull Mentula kertoi vaalivansa jokaista hetkeä pienen poikansa kanssa ja mainitsi erityisesti yhteisten aamujen olevan todella arvokkaita. 

– Joka päivä on oppinut paljon. Voisi sanoa, että kaveri on vielä aika pieni, mutta opettaa helvetisti, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja