Bull Mentula puhuu liikuttavasti perhe-elämästään: "Isä ei kyllä pysy mukana vauhdissa"

Bull Mentula yrittää aina viettää mahdollisimman paljon aikaa pienen poikansa kanssa.

VIDEO: Ali Jahangiri ja Bull Mentula yhdistivät voimansa Possen halloween-kilpailussa


Yrittäjä-kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula tasapainoilee kiireisen työarkensa sekä perhe-elämän kanssa. Vaikka Mentula on vähentänyt töitään, hän toivoo että pystyisi viettämään entistä enemmän aikaa perheensä kanssa. 

– Töitä on kuitenkin tehtävä ja on paljon reissuja ja tämmöistä. Mutta niinkuin olen aina sanonut: sitten ollaan laadullisesti enemmän, vaikka määrällisesti vähemmän. 

Viime vuonna Mentulan yritys teki jälleen hyvän tuloksen, vaikka mies on karsinut muun muassa luentojen tekemistä. Vaikka yritys työllistää paljon, perhe on kuitenkin Mentulalle aina kaikista tärkein asia. 

Mentula kertoo, ettei ainakaan aio lisätä töiden tekemistä nykyisestä. Hän aikoo jakaa työtaakkaansa myös muille tekijöille. 

– Mutta en usko, että ne (työt) hirveästi väheneekään. Enemmän vain aikataulutusta ensi vuoteen, että saa enemmän sitä vapaa-aikaa. 

Mentulalla on puolisonsa Maru Vaalikiven kanssa lähes puolitoistavuotias Romeo-poika. Mentula kertoo vaalivansa jokaista hetkeä pienen poikansa kanssa ja mainitsee erityisesti yhteisten aamujen olevan todella arvokkaita. 

– Syödä yhdessä aamupuurot ja nyt päästään syömään iltapalakin yhdessä ja mennään yhdessä nukkumaan. Kaikkihan on hienoja, kehitys on niin järjettömän nopeaa. Isä ei kyllä pysy mukana vauhdissa. 

– Joka päivä on oppinut paljon. Voisi sanoa, että kaveri on vielä aika pieni, mutta opettaa helvetisti. 

Tällä hetkellä Mentulan mukaan yksi Romeon lempipuuhista on istua isänsä shaker-pullojen ja proteiinivalmisteiden joukkoon sekä kantaa niitä ympäri perheen kotia. Pienokainen pitää myös ulkoilusta ja ylipäätään asioiden ihmettelystä. 

– Kaikki on aina uutta, ihmeellistä ja hienoa. Pienistä asioista sitten se innostus ja kummastus saadaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja