Bull Mentulan hääsuunnitelmat muuttuivat viime tingassa: "Juhlat pidettiin keskellä ei mitään"

Kehonrakentajatähti kertoo hääsuunnitelmiin tulleen viime hetkellä suuria muutoksia.

Jari "Bull" Mentula avioitui Maruzella Mentulan kanssa Kreikassa heinäkuun alussa. Mentula kertoo MTV.fille, että vaikka itse avioituminen ja häätilaisuus sujuivat hyvin, mutkiakin sattui matkaan.

– Niinhän se on, että aina kun järjestää kaukana kotoa näin ison juhlan, niin kaikki on vähän arpapeliä. Kreikkalainen mentaliteetti on vähän sellainen, että esimerkiksi sähköposteihin ei vastata kovin nopeasti, puhelimitse tavoitettu Bull naurahtaa.

– Samana päivänä kun lähdimme Kreikkaan, selvisi, että varaamassamme juhlapaikassa oli päällekkäisbuukkaus ja niinpä hääpaikka vaihtui. Lopulta häät pidettiin keskellä ei mitään.

Jos kuva ei näy yllä, katso se täällä.

Päällekkäisvarauksen vuoksi Mentuloiden häätilaisuus siirtyi parikymmenen minuutin ajomatkan päähän Kreikan pääkaupunki Ateenasta.

– Se oli sellainen kylä maaseudulla, jossa ei ole paljon turismia, vaan se on enemmän kreikkalaisten oma lomapaikka. Asiat järjestyivät lopulta paremmin kuin hyvin, kaikki meni nappiin.

Mentuloiden häissä oli paikalla vain hieman yli 30 vierasta.

– Nyt paikalla olivat ainoastaan ne ihmiset, ketkä haluttiin paikalle. Aikuisia ja muutamia lapsia. Jos Suomessa olisi halunnut järjestää häät, vierasmäärä ei olisi millään jäänyt niin pieneksi.

– Häämme olivat tosi privaatit ja juuri sen näköiset, mitä halusimme. Kaikki meni tosi hyvin, Mentula kertoo.

Jos kuva ei näy yllä, katso se täällä.

Bull kuvailee häätilaisuutta kauniiksi ja herkäksi, mutta illan päätteeksi häissä laitettiin tanssijalat villisti liikkeelle.

– Kyllä siellä oli paikallisen järjestäjän puolesta tanssia ohjelmassa, mutta lopulta hääväki itse loihti kunnon juhlat. Ja kyllä siellä sulhanen taisi olla kovimmassa juhlakunnossa, hyväntuulinen mies nauraa.

Mentula on hyvissä tunnelmissa häähumun jälkeen. Bull ja tuore rouva Mentula jäivät häistä suoraan häämatkalle Kreikkaan. Mentula julkaisi hiljattain kuvan häämatkalta.

– Arki ei ole paljoa muuttunut avioitumisen jälkeen. Pari viikkoa lomalla teki hyvää ja saimme akkuja ladattua.

Bull Mentula puhui maaliskuussa MTV:n videohaastattelussa rakkaudesta.

– Rakkaus on kaikki kaikessa. Ensin pitää oppia rakastamaan itseänsä, että pystyy ottamaan rakkautta vastaan ja sitä myös muille antamaan. Se on kaikki kaikessa, Mentula sanoi.

Katso alta Bull Mentulan maaliskuinen videohaastattelu kokonaisuudessaan!


Katso alta myös Peter uutisvirrassa -ohjelma, jossa Mentula oli Peter Nymanin vieraana.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja