Brittiläinen viiden lapsen äiti matkusti hääjuhliin ulkomaille – sairastui koronavirukseen traagisin seurauksin: "Ei koskaan palannut"

Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimen välityksellä 1:09
Videolla kerrotaan naisesta, joka ei päässyt hyvästelemään kuolevaa äitiään kasvotusten.

Nainen oli matkustanut hääjuhliin Pakistaniin. Viisi päivää myöhemmin hänellä todettiin koronavirus. Aiheesta uutisoi muun muassa The Guardian.

Briteissä asunut viiden lapsen äiti ja kaupunginvaltuutettu Shabnum Sadiq, 39, kuoli koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin maanantaina Pakistanissa. 

– Tämä on tragedia. Hän lähti vain kahdeksaa päivää kestäneelle matkalle, mutta ei koskaan palannut. En voi uskoa, että hän on poissa, totesi kollega Haqeeq Dar Slough'n kaupunginhallituksesta The Guardianille.

Oli synnyttänyt neloset vuonna 2006

Nainen oli maaliskuun alussa matkustanut hääjuhliin Pakistaniin. Viisi päivää maahan saavuttuaan hän sairastui koronavirukseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perheystävä kertoo, että Shabnum oli kiinni hengityskoneessa 24 päivää ennen kuolemaansa.

– Tämä on suuri menetys. Hän oli kollega ja teki erittäin kovasti töitä kaupunginvaltuutettuna.

Kesäkuussa 2006 yhden lapsen aiemmin saanut Shabnum synnytti neloset keisarileikkauksella. Tämä tapahtui siitä huolimatta, että naisella oli aiemmin todettu munasarjojen monirakkulaoireyhtymä, jonka takia hän pelkäsi, ettei voisi saada enempää lapsia. Shabnumia jäi kaipaamaan lasten lisäksi myös aviomies. 

Lue myös:

    Uusimmat