Bakteerikammoinen brittiäiti huolehti hyvin tarkasti hygieniastaan – kuoli vain päivien kuluttua koronaviruksen ensioireista: "Tämä virus ei syrji ketään"

Maailmanlaajuisesti vahvistettuja koronatartuntoja on nyt yli miljoona 1:32
Videolla kerrotaan, montako koronavirustartuntaa maailmalla on vahvistettu tähän mennessä.

Koronaviruksene kuoleen äidin kerrotaan olleen hyvin tarkka hygieniasta. Kuolemantapauksesta kertoo muun muassa Daily Mail -sivusto.

48-vuotias kahden lapsen äiti Caroline Saunby kuoli sairaalassa Middlesborough’ssa 29. maaliskuuta. Hänellä oli aiemmin todettu koronavirus. Naisen kerrotaan olleen perusterve.

Carolinen perheeseen kuuluvat 6-vuotiaat kaksospojat Joseph ja Elliot, aviomies Vic. Carolinen kaksossisko Sarah kertoo, että kaikki ovat murheen murtamia Carolinen poismenon takia. He eivät voi olla toistensa tukena, koska ihmisiä on ohjeistettu eristäytymään.

– On tuskallista tietää, että Vic on menettänyt elämänsä rakkauden, pojat äitinsä ja vanhempamme lapsensa emmekä voi edes olla yhdessä lohduttaaksemme toisiamme.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Emme voi järjestää edes hautajaisia juuri nyt. Emme ole etuoikeutettuja sellaiseen, mikä on järkyttävää.

Luuli kurkkukipua nielurisatulehdukseksi

Ensimmäiset oireet ilmaantuivat torstaina. Carolinen kurkku oli käheä, mutta hän veikkasi syyksi nielurisatulehdusta.

Seuraavana päivänä hänellä oli sairauden muitakin oireita. Sunnuntaina hengittäminen oli vaikeaa. Samana päivänä hän jo lyyhistyi kotonaan.

Ensihoitajat laittoivat Carolinen hengityskoneeseen ja kiidättivät tämän sairaalaan. Siellä hän menehtyi.

Oli hyvin tarkka hygieniasta

Sarah ei ymmärrä, mistä sisko oli saanut viruksen. Hänen mielestään ihmisten pitäisi ottaa koronavirus vakavasti.

Caroline oli hyvin tarkka hygieniasta, suorastaan bakteerikammoinen ja pesi käsiään hyvin ahkerasti. 

– Hän huolehti kaikista varotoimenpiteistä, kuten sosiaalisesta eristäytymisestä, käsien pesusta, otti kaikkien turvallisuuden vakavasti ja eli terveellisesti… ja silti hänet vietiin luotamme vain neljässä päivässä.

– Tämä virus ei syrji ketään. Ihmiset luulevat, että he eivät voi sairastua, koska ovat nuoria ja terveitä. Todellisuus on se, koronavirus voi muuttaa kenen tahansa elämän.

Läheiset edelleen eristyksissä

Vic ja lapset sekä Sarahin vanhemmat ja sisko ovat edelleen eristyksissä, koska he ovat altistuneet virukselle. He eivät ole päässeet testaamaan, onko heillä koronavirus vai ei.

Sarah on huolissaan Carolinen perheen toimeentulosta, kun Vic joutuu yksin elättämään itsensä ja lapset. Nettirahoitussivusto on perustettu auttamaan perhettä tänä vaikeana aikana.


Lue myös:

    Uusimmat