Britney Spearsin teini-ikäiset pojat harvinaisessa yhteiskuvassa äitinsä kanssa – tällainen on lasten huoltajuusjärjestely

2:20
Britney Spearsista kertova dokumentti kuohuttaa maailmaa – tässä esimakua!

Pojat syntyivät liitosta taustatanssijana tunnetun Kevin Federlinen kanssa. 

Poptähti Britney Spearsin kaksi poikaa Sean, 15, ja Jayden Federline, 14, ovat olleet viime vuosina harvoin julkisuuden valokeilassa. Nyt Britney yllätti faninsa julkaisemalla Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan teini-ikäisten poikiensa kanssa.

Kuvasta paljastuu, että pojat ovat kasvaneet jo äitinsä ohi.

– Niin hullua, miten aika juoksee. Poikani ovat jo niin isoja. Olen niin onnekas, kun kaksi rakastani ovat oikeita herrasmiehiä ja kilttejä. Minun on täytynyt jotain tehdä oikein, ylpeä äiti kirjoittaa.

– En ole julkaissut heistä kuvia vähään aikaan, sillä he ovat siinä iässä, kun haluavat ilmaista oman identiteettinsä. Ymmärrän sen täysin. Tein tämän upean muokkauksen ja arvatkaa mitä! He lopulta suostuivat siihen, että julkaisen tämän. Tätä täytyy juhlistaa, tosin siistit äidit eivät tee niin... Ok, luen vain kirjan sen sijaan, Britney kirjoittaa.

Voit selata kuvia nuolesta. 

Huoltajuusjupakka

Pojat syntyivät liitosta taustatanssijana tunnetun Kevin Federlinen kanssa. Britney ja Kevin olivat naimisissa vuodesta 2004 vuoteen 2007, ja eron jälkeen pariskunnalle määrättiin yhteishuoltajuus.

Vuonna 2008 Britneyn elämää värittivät alkoholi ja huumeet, jolloin hän menetti lastensa huoltajuuden ja jälkikasvu siirtyi pääosin asumaan isälleen. Edelleen Federline saa pitää lapsiaan 70 prosenttia ajasta, Britney vain 30 prosenttia.

Suorat sanat

Britney määrättiin myös käymään kahdeksan tuntia viikossa vanhempainvalmentajan luona, joka tarkkaili poptähden ja lasten keskinäistä vuorovaikutusta. Britneylle ja Kevinille annettiin vanhempainneuvontaa.

Jayden nousi otsikoihin viime vuonna, kun hän laukoi suorat sanat isoisästään, Britneyn isästä Jamie Spearsista.

– Hän on oikea mulkku, Jayden totesi Instagramin Tarinat-videolla, jonka hän poisti myöhemmin.

James on ollut tyttärensä holhoojana 12 vuoden ajan. Hän on tähän mennessä esimerkiksi hallinnoinut tyttärensä rahoja sekä päättänyt tämän tekemistä töistä. Britney on yrittänyt oikeuden kautta anoa, ettei isä toimisi enää hänen holhoojanaan. Jamien holhousta on kyseenalaistettu vahvasti ja sitä käsitellään myös The New York Times -lehden tekemässä Framing Britney Spears -dokumentissa, jonka voit katsoa mtv-palvelusta ja C Moresta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja