Britney Spearsin holhouksesta kertova dokumentti sai maailman tajuamaan laulajan karun tilanteen – tästä on kyse

9:33
Katso yllä olevalta videolta, mitä Britney Spearsin tilanteesta tällä hetkellä tiedetään.

Britney Spearsin holhoustapauksesta kertova Framing Britney Spears -dokumentti puhuttaa maailmalla. 

Helmikuussa New York Times julkaisi tuottamansa dokumenttielokuvan Framing Britney Spears, jossa käsitellään Britney Spearsin elämää isänsä holhouksen alaisena ja sitä, kuinka tähän on päädytty. Dokumentti on aiheuttanut ilmestyessään runsaasti keskustelua ja kohinaa, kun kansainvälinen katse on kohdistunut Spearsiin, joka on saanut maailman sympatiat osakseen. 

39-vuotias Spears on ollut isänsä oikeuden määräämän holhouksen alaisena vuodesta 2008 lähtien. Holhouspäätöksessä vedottiin julkiseen hermoromahdukseen, jonka Spears sai vuonna 2007 ja siihen, ettei hänen mielenterveytensä ole kunnossa. Tämän johdosta Spearsin isä Jamie Spears on toiminut vuodesta 2008 alkaen tyttärensä holhoojana, jolla on ollut päätäntävalta erittäin laajalti tämän elämässä. Jamie Spears on tähän mennessä esimerkiksi hallinnoinut tyttärensä rahoja sekä päättänyt tämän tekemistä töistä. 

Britney Spears on kuitenkin osoittanut oikeudelle haluavansa isänsä syrjäytettävän holhoojan roolista. Tällä hetkellä Jamie Spearsin lisäksi Britney Spearsin holhoojana toimii myös yksityinen rahoituslaitos. 

Kävimme tapauksen läpi yllä olevalla videolla. Katso alla olevalta videolta esimakua dokumentista: 

2:20

Framing Britney Spears -dokumentin näet mtv-palvelussa ja C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja