Britney Spearsin ex-mies Kevin Federline kommentoi holhousjupakkaa asianajajansa välityksellä: "Paras asia heille olisi se…"

3:07
Isänsä holhouksessa olevaa Britney Spearsia kuultiin oikeudessa Yhdysvalloissa

Britney Spearsin ex-mies kommentoi holhousjupakkaa.

39-vuotias Britney Spears on joutunut elämään peräti 13 vuotta holhouksen alaisena, siitä huolimatta, vaikka hän on pyytänyt sen päättyvän.

Spears pääsi vihdoin ääneen keskiviikkona 23. kesäkuuta losangelesilaisessa oikeussalissa etäyhteydellä.

Useat tähden lähipiiriin kuuluvat henkilöt ovat kertoneet mielipiteensä asiaan julkisuudessa. Nyt Spearsin ex-mies ja lapsien isä Kevin Federline kommentoi tilannetta asianajajansa välityksellä.

Asianajan kertoman mukaan Federline keskittyy heidän poikiensa Seanin, 15 ja Jaydenin, 14, hyvinvointiin.

– Paras asia heille olisi se, että heidän äitinsä olisi terve ja onnellinen. Ja jos kumpikaan noista asioista ei pidä paikkaansa, se ei tarjoa parhaita olosuhteita huoltajuuden toteutumiselle.

Spears ja Federline erosivat vuonna 2007 kolmen vuoden avioliiton jälkeen.

– Hän todella kunnioittaa Britneytä ja toivoo vain parasta hänelle, koska jos hänen paras on saavutettu, se on myös parasta hänen lapsillensa. Lapset rakastavat äitiään ja Kevin haluaa heillä olevan terveen ja vahvan suhteen, asianajaja kommentoi.

Spears avasi omaa kokemustaan oikeudessa viikko sitten. Poptähden väittämät holhouksesta ovat karua kuultavaa. Federlinen asianajaja kommentoi Spearsin kertomaa.

– Britney ei ole ottanut holhousta hyvin vastaan. Hänen toiveensa eivät ole johdonmukaisia.

Lähde: ENews.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja