Britney Spearsilta kylmäävä väittämä – isä ja holhoustiimi ovat estäneet poptähden raskaaksi tulon

2:20
Britney Spearsista kertova dokumentti puhuttaa koko maailmaa – tältä se näyttää

Britney Spears pääsi viimein ääneen holhouskiistan tiimoilta. 

39-vuotias Britney Spears on joutunut elämään peräti 13 vuotta holhouksen alaisena, siitä huolimatta, vaikka hän on pyytänyt sen päättyvän. 

Spears pääsi vihdoin ääneen keskiviikkona 23. kesäkuuta losangelesilaisessa oikeussalissa etäyhteydellä.

Poptähden väittämät holhouksesta ovat karua kuultavaa. Hän ei ole kommentoinut aiemmin juuri ollenkaan asiaa julkisuudessa.

Poptähden mukaan kaikki holhouksen keskiössä olevat, mukaan lukien hänen isänsä, joutaisivat vankilaan.

Tähti kertoi oikeussalissa, ettei ole saanut toteuttaa myöskään haavettaan holhouksen aikana – hän ei saa mennä naimisiin eikä tehdä enää lapsia, koska hänen ”tiiminsä” on hankkinut hänelle ehkäisyn.

Laulaja väitti ylituomari Brenda Pennylle, ettei tiimi halua hänen saavan enää lapsia. Spears totesi, että häntä on kielletty myös menemästä naimisiin.

– Haluan mennä naimisiin ja saada vauvan.

– Minulla on kierukka, jotta en voi tulla raskaaksi. Tiimini ei halua minun tulevan enää raskaaksi ja saavan lisää lapsia, hän jatkoi.

Spears on seurustellut vuodesta 2016 personal trainer Sam Asgharin, 27, kanssa. Mies postasi Instagramin Tarinat-osiossa kuvan Free Britney -paita päällään ennen oikeusistuntoa.

Spearsilla on kaksi poikaa, 15-vuotias Sean sekä vuotta nuorempi Jayden Federline.

Pojat syntyivät liitosta taustatanssijana tunnetun Kevin Federlinen kanssa. Britney ja Kevin olivat naimisissa vuodesta 2004 vuoteen 2007, ja eron jälkeen pariskunnalle määrättiin yhteishuoltajuus.

Vuonna 2008 Britneyn elämä romahti,  jolloin hän menetti lastensa huoltajuuden ja jälkikasvu siirtyi pääosin asumaan isälleen. Edelleen Federline saa pitää lapsiaan 70 prosenttia ajasta, Britney vain 30 prosenttia.

Lähde: Mirror

Framing Britney Spears -dokumentti mtv-palvelussa ja C Moressa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja