Britney Spearsilta yllättävä julkitulo – holhouksen idea olisikin lähtöisin hänen äidiltään: "Isäni ei ole tarpeeksi älykäs"

11:04
Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan

Britney Spearsin jo poistettu lausunto Instagramissa oli yllätyksellinen. 

Poptähti Britney Spearsin, 39, isä Jamie Spears oli tyttärensä holhooja 13 vuotta. Miehen tarkoitusperiä on kyseenalaistettu ja hän onkin ollut yksi ”pääpahiksista” Spearsia koskevassa holhousjupakassa, joka on puhuttanut ympäri maailman.

Poptähdeltä tuli kuitenkin tiistaina Instagramissa yllättävä julkitulo, kun hän kirjoitti, että koko holhouksen idea on tullut alun perin hänen äidiltään Lynne Spearsilta.

Jo poistetussa Instagram-postauksessa Spears nosti esiin äitinsä lisäksi myös entisen yritysmanagerinsa Lou Taylorin.

– Muuten. Isäni aloitti holhoukseni 13 vuotta sitten. Ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, että äitini oli se, joka keksi idean. En saa koskaan noita vuosia takaisin. Hän vaivihkaa pilasi elämäni. Ja kyllä, laitan heidät vastuuseen asiasta. Joten, ota koko ”minulla ei ole aavistustakaan, mitä tapahtuu” -asenteesi ja painu v*ttuun. Tiedän tarkalleen, mitä teit. Isäni ei ole tarpeeksi älykäs, jotta edes miettisi holhousta. Tänä iltana hymyilen kuitenkin tietäen, että minulla on uusi elämä edessäni, Britney kirjoitti poistamaansa postaukseen.

"Vaarallisin eläin"

Spears kirjoitti tekstiinsä, kuinka huomasi hymyilevänsä pitkästä aikaa. Hänen äitinsä kuitenkin huolestui asiasta.

– Hän toteaa, että käyttäydyt oudosti, mikä sinua vaivaa? Sanon: Hei, nimeni on Britney Spears…mukava vihdoin tavata sinut. Ennen kuin menen pidemmälle, anna minulle anteeksi etukäteen. Siitä on 13 vuotta ja olen vähän ruosteessa. Se oli ennen perheyritys. Se ei ole enää sitä. Synnyin tänään, kun sain itseni hymyilemään, Spears kirjoittaa kuvan yhteyteen, jossa hymyilee onnellisen näköisenä.

Spears julkaisi kuvasarjansa yhteyteen myös pikimustan otoksen, johon on kirjoitettu kylmäävä teksti:

– Maailman vaarallisin eläin on hiljaa hymyilevä nainen, Spears toteaa kirjoituksessaan.

Spearsin ex-manageri nousi esille Netflixin Britney vs Spears -dokumentissa. Kyseinen nimi nousi esille toistamiseen, kun oli kyse holhouksesta. Taylor on se, joka lähetti Jamie Spearsille yli 400 000 euron laskun vuonna 2019. Lasku koski sitä, kun poptähti ei ollut esiintynyt laisinkaan ja Taylor koki hänen firmansa saaneen sen vuoksi tappiota.

Pyyhkeet kehään

Samana päivänä, kun poptähti avautui asiasta, uutisoitiin myös siitä, että isä Jamie heittää ”pyyhkeet kehään” holhoustapauksen suhteen.

TMZ sai isän asianajajan laatimat asiakirjat, joista selviää, ettei mies halua jatkaa enää taistelua.

– Jamie rakastaa ja tukee tytärtään ehdoitta. Kuten hän on tehnyt koko elämänsä ajan, Jamie tekee kaikkensa suojellakseen ja huolehtiakseen hänestä. Viimeiset 13 vuotta siihen sisältyi hänen työskentelynsä holhouksen parissa. Nyt se kuitenkin tarkoittaa sitä, että hän lopettaa tehtävässään, asiakirjoista selvisi.

MTV-palvelussa on nähtävänä Framing Britney- sekä Controlling Britney Spears -dokumentti. Alla kooste ensimmäisestä! 

2:20

Lähde: Cheatsheet, Mirror,

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja