Britney Spearsin rakkaan ex-kumppani kertoo mielipiteensä poptähden kihlauksesta: "Olin samankaltaisessa tilanteessa tavatessani hänet"

7:06
Voisiko poptähti Britney Spearsin kaltainen holhouskiista olla mahdollinen Suomessa? Holhoustoimen asiantuntija MTV:n vieraana.

Britney Spearsin kihlatun ex-kumppani kertoo olevansa onnellinen rakastavaisten puolesta.

Popin supertähti Britney Spears kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa kihlautuneensa personal trainerina ja mallina työskentelevän, pitkäaikaisen kumppaninsa Sam Asgharin kanssa. Ilouutiset julkistettiin Instagram-videolla, jossa Spears esittelee säihkyvää timanttisormustaan.

Kihlausuutiset kantautuivat myös Asgharin ex-kumppanin, Mayra Veronican korviin.

Veronica kertoi TMZ:lle antamassaan haastattelussa Asgharin ja Spearsin molempien ”voittaneen jättipotin” kihlatessaan toisensa. Hän kertoo olevansa onnellinen tuoreen kihlaparin puolesta.

– Hän (Asghari) on todella kannustava, todella, todella kannustava, ja kaiken sen p*skan jälkeen, mitä hän (Spears) on joutunut kokemaan, hän todella tarvitsee sitä, Veronica kertoo haastattelussa.

Haastattelussa Veronicalta kysytään, uskooko hän parin kihlautuneen "oikeista syistä", vai uskooko hän internetissä leviäviin väitteisiin, joiden mukaan Asghari olisi kihlautunut Spearsin kanssa vain rahan takia.

Veronica vastaa Asgharin olevan todella herttainen mies ja kertoo olleensa itse Asgharin tavatessaan samankaltaisessa tilanteessa, kuin Britney on ollut eläessään jatkuvan kontrolloinnin keskellä. Veronica paljastaa manageritiiminsä olleen äärimmäisen kontrolloiva ja varoitelleen häntä Asgharista.

Asghari ja Veronica tapailivat toisiaan vuonna 2015, noin vuosi ennen kuin Asghari lyöttäytyi yhteen Spearsin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja