Britney Spears pääsee vihdoin ääneen oikeudessa – The New York Times julkaisi kylmääviä tietoja isän ja tyttären väleistä

2:20
Britney Spearsin dokumentti sai valtavan huomion maailmanlaajuisesti – katso miltä se näyttää

Britney Spearsia kuullaan tänään oikeudessa holhousjupakkaan liittyen. 

Poptähti Britney Spears pääsee viimein ääneen keskiviikkona 23. kesäkuuta losangelesilaisessa oikeudessa, kun hän yrittää saada isänsä pois holhoojan roolista. Aiemmin häntä ei olla oikeusprosessin aikana kuultu.

Spearsin 60 miljoonan dollarin omaisuudesta on taisteltu jo viime elokuusta lähtien, kun tähden asianajaja esitti Jamie Spearsia erotettavaksi tyttärensä holhoojan roolista. Isä on toiminut holhoojana vuodesta 2008 asti.

Jamie on valvonut myös tyttärensä terveyteen liittyviä päätöksiä. Hän on hallinnut tyttärensä omaisuutta vuodesta 2019 lähtien, kun asianajaja erosi tehtävästään.

Mirror-lehti kertoo, kuinka Jamie Spearsin kerrotaan hallinneen tytärtään. Väitteet nousivat esiin sen jälkeen, kun Britney valmistautuu tulevaksi oikeussaliin.

The New York Times -lehti sai käsiinsä oikeusasiakirjat vuodelta 2016, joissa kerrotaan isällä olleen äärimmäinen kontrolli tyttäreensä, joka on ilmaissut selvästi vastustavansa tätä.

Spears väittää vuosien takaisissa asiakirjoissaan, että hänen ei sallita tehdä päätöksiä itse, kuten ketä hän saa treffailla ja mitkä hänen kappiensa värit ovat.

Lähde: Mirror

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja