Britney Spearsin holhousjupakassa uusi käänne – poptähti saa puhua viimein oikeudessa

2:20
Valtavan huomion ympäri maailmaa saanut dokumentti julkaistiin mtv-palvelussa – tältä se näyttää!

Britney Spears saa aukaista suunsa oikeudessa heinäkuussa. 

Poptähti Britney Spearsin holhousjupakassa on tapahtunut jälleen uusi käänne.

39-vuotias tähti ei ole saanut puhua aiemmin oikeudessa, nyt siihen tulee kuitenkin muutos. Tuomioistuin linjasi, että Spearsia kuullaan 23. heinäkuuta losangelesilaisessa oikeussalissa.

Spearsin 60 miljoonan dollarin omaisuudesta on taisteltu jo viime elokuusta lähtien, kun tähden asianajaja esitti Jamie Spearsia erotettavaksi tyttärensä holhoojan roolista. Isä on toiminut holhoojana vuodesta 2008 saakka.

Jamie on valvonut tyttärensä terveyteen ja lääketieteellisiin liittyviä päätöksiä myös. Hän on hallinnut tyttärensä omaisuutta vuodesta 2019 lähtien, kun asianajaja erosi tehtävästään.

Maaliskuussa Spearsin asianajaja esitti isän erottamista virasta ja pyydettiin, että roolin ottaisi haltuun Jodi Montgomery, joka on toiminut roolissa vuodesta 2019 saakka. Tuolloin Spearsin isä joutui eroamaan roolista terveydellisistä syistä.

Kuntokuuri

Instagram-tilin mukaan tähti on aloittanut kuntokuurin. Hän julkaisi videon, jossa esittelee bikinivartaloaan.

Spears toteaa videon yhteydessä julkaistussa kirjoituksessaan, että päätti aloittaa kuurin, kun katsoi vierestä poikaystävänsä, personal trainerina työskentelevän Sam Asgharin kuntoa.

– Olen sanonut kahden viikon aikana, että minun pitää päästä kuntoon, ottaen huomioon poikaystäväni kropan, joka on kuumempaa kuumempi. En oikein tiennyt, että mistä minun pitäisi oikein aloittaa, mutta nyt juoksen paljon ja yritän syödä puhtaasti sekä tarkkailla ruokavaliotani. Enkä myöskään yritä huijata, kuten viime yönä, kun söin astiallisen maapähkinöitä.

Spears aloitti myös nyrkkeilyn.

– Saatan näyttää paremmalta, mutta tunsin olevani haavoittuvainen ja pikkuruinen. En pitänyt siitä, joten aloitin nyrkkeilyn, jotta minusta tulisi vahvempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja