Britney Spears kertoo mielipiteensä kohudokumentista – osa faneista epäilee lausunnon taustoja: "Hän ei ole kirjoittanut tätä"

2:20
Britney Spearsista kertova dokumentti kuohuttaa maailmaa – tässä esimakua!

Britney Spearsin Instagram-päivityksen mukaan dokumentti laittoi hänet kiusalliseen valokeilaan. 

Helmikuussa The New York Times julkaisi popsensaatio Britney Spearsista kertovan dokumentin, jossa pureuduttiin hänen elämäänsä isän holhouksen alaisena ja siihen johtaneita syitä ja seurauksia – Spearsin uran räjähdysmäistä nousua ja sieltä alas tuloa.

Voit katsoa dokumentista esimakua yltä videolta!

Framing Britney Spears -nimeä kantava dokumentti kohahdutti koko maailmaa ja poptähden tarina on herättänyt vahvasti tunteita hänen faneissaan. 

Britney ei ole antanut kommenttia dokumentista, vaan on puhunut siitä epäsuorasti. 

Britney toteaa Instagram-päivityksessään, että ei ole katsonut itse kokonaisuudessaan dokumenttia. Surullisia tunteita se on kuitenkin tähdessä aiheuttanut.

Britney kokee, että hänet on laitettu siinä kiusalliseen valokeilaan.

 – Itkin kaksi viikkoa…Ja itken välillä vieläkin, tähti kirjoitti Instagram-päivityksessään.

– Elämääni on aina spekuloitu, sitä on tarkkailtu ja minua on tuomittu koko elämäni! Pitääkseni mielenterveystäni huolta minun pitää tanssia joka ilta Steven Tylerin (Aerosmith) tahtiin.

Britney sättii kirjoituksessaan tiedotusvälineitä.

– Vaatii paljon voimaa luottaa universumiin haavoittuvuutesi kanssa, koska minua on aina tuomittu ja haavoitettu mediassa, Britney kirjoittaa.

Britney julkaisi kirjoituksen yhteyteen videon, jossa tanssii riehakkaasti. 

Spekulaatioita

Tähden fanit ovat olleet huolissaan jo pidempään ja ovat sen seurauksena perustaneet Free Britney -nimisen liikkeen.

Liikkeen osa jäsenistä on esimerkiksi ollut fyysisesti seuraamassa Britneyn ja hänen isänsä Jamie Spearsin oikeustaistelua. Fanit ovat antaneet tukensa oikeustalon edustalla tähden nimeä kantavien plakaatein.

Osa faneista epäilee, että myös tähden sosiaalista mediaa hallitsee joku muu kuin hän itse.  

Britneyn sometiimi antoi helmikuussa lausunnon, jonka mukaan itse tähti olisi päivityksiensä takana. Poptähden takana työskentelevä digitiimi CrowdSurfin perustaja Cassie Petrey julkaisi Instagram-tilillään päivityksen asian tiimoilta.

– Britney on sanonut monta kertaa, että on päivityksiensä takana, mutta silti ihmiset jatkavat uskomista salaliittoteorioihin kerta toisensa jälkeen, Petrey kirjoitti päivityksessään.

Lausunto ei ole kuitenkaan vakuuttanut kaikkia, sillä tuoreessa Britneyn Instagram-päivityksessä spekulaatiot aiheesta käyvät silti kuumana. 

– Näyttää siltä, ettei Britney ole kirjoittanut tätä, eräs faneista kirjoittaa. 

Kommentti on saanut vastakaikua. 

 – Minun on vaikea uskoa, että hän kirjoitti tämän. Hän valittaa tekstissään siitä, miten hänen elämäänsä on aina spekuloitu ja kuinka media tuomitsee hänet, mutta samaan aikaan hänellä on julkinen profiili ja esiintyy olohuoneessaan pyjama päällään ilman, että yrittäisi edes ponnistelisi ulkonäkönsä ja esiintymisen eteen.

 –Tämä ei ole Britney, fani jyrähtää. 

Britneyn erikoinen käytös puhuttaa hänen fanejaan laajalti. Instagram-kuvien kommenttikentissä moni onkin kertonut huolestaan tähden tilannetta kohtaan. 

– Britney, oletko kunnossa? Fani kyselee tähden julkaisemalla videolla, jossa hän tanssii.

– Tämä pelottaa minua, toinen faneista kirjoittaa. 

Framing Britney Spears -dokumentti on katsottavissa mtv-palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja