Britney Spears bongattiin sormus nimettömässä – näin poikaystävä vastaa kihlaushuhuihin

3:07
Britney Spearsia kuultiin oikeudessa Yhdysvalloissa ensimmäisen kerran kesäkuussa

Britney Spearsin poikaystävä vastaa kihlaushuhuihin.

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina otsikoissa oikeudenkäynnin takia, jossa tähti pyytää holhouksensa päättymistä. Tähden isä Jamie Spears on ollut vastuussa 39-vuotiaan tyttärensä taloudesta ja yksityiselämästä  jo 13 vuoden ajan. Holhousmääräys annettiin laulajan vuonna 2007 tapahtuneen henkisen romahduksen jälkeen.

Spears on kertonut oikeussalissa, ettei ole saanut toteuttaa holhouksen aikana haaveitaan – hän ei saa mennä naimisiin eikä hankkia enää lapsia.

Huhut kuitenkin tähden kihlauksesta lähtivät liikkeelle, kun Spears bongattiin kihlasormus nimettömässä. Poptähti on seurustellut jo vuosia Sam Asgharin kanssa, jonka tapasi musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016.

Paparazzit kiirehtivät onnittelemaan Asgharia kihlauksesta, mutta mies vastasikin vitsaillen takaisin.

– Ihmiset eivät tiedät, mutta olemme olleet naimisissa jo viisi vuotta. Menimme salaa naimisiin Havajilla. Se on yksi tarinoista, joita en tiedä, mutta olen lukenut lehdistä. 

– Meillä on myös kaksoset, hän vitsaili.

Asghari on aikaisemmin sanonut haastattelussa haluavansa naimisiin. 

– Se on jotain, mikä jokaisen parin pitäisi tehdä. Se on koko suhteen tarkoitus. Me olemme perhe, hän kuvaili Entertainment Tonight -haastattelussa.

Dokumentti Framing Britney Spears mtv-palvelussa ja C Moressa.

Lähteet: TMZ, Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja