Mainos

Bostonin poliisi jahtaa tätä miestä

Bostonin poliisi on vahvistanut yhdysvaltalaismedialle, että toinen maanantain maratonpommituksista epäilty on kuollut.

Poliisilla on käynnissä valtava etsintäoperaatio Watertownissa ja sen ympäristössä kuvan valkolippalakkisen, noin parikymppisen miehen löytämiseksi. Miestä etsitään laajalta alueelta Bostonin esikaupunkialueelta.

Poliisi varoittaa, että epäilty on aseistettu ja erittäin vaarallinen. Bostonin poliisiradiossa epäillään, että miehellä on yllään räjähteitä, eikä häntä kannata lähestyä. Miehellä on poliisin tietojen mukaan yllään harmaa hupullinen takki.

Poliisi kehottaa kaikkia bostonilaisia pysymään sisätiloissa.

Poliisi etsii parhaillaan miestä tarkastamalla taloja ovelta ovelle Watertownissa. Poliisin ohjeiden mukaan ovea ei saa avata muille kuin poliisille.

Julkinen joukkoliikenne on pysähdyksissä, myös koulut on suljettu.

– Watertownissa kadut ovat käytännössä autioita. Ketään ei päästetä tietylle alueelle, eikä sieltä pois. Ihmisiä on evakuoitu busseilla, kertoo CNN:n toimittaja.

Epäillyllä räjähdevammoja?

Liittovaltion poliisi FBI julkisti kuvat epäillyistä pommittajista viime yönä. Poliisin mukaan surmansa on saanut toisen kuvan mustalippalakkinen mies.

Sairaalassa epäiltyä hoitaneen lääkärin mukaan mies kuoli lukuisiin ampumahaavoihin. Osa miehen vammoista saattoi olla myös räjähteiden aikaansaamia. Lääkärin mukaan miestä ei vielä ole tunnistettu.

Yön operaatio sai alkunsa Bostonin MIT-yliopistolta, jossa kampusalueen poliisi sai surmansa ammunnassa. Toinen poliisi haavoittui ampumavälikohtauksessa vakavasti. Epäiltyjen epäillään tämän jälkeen varastaneen auton ja ajaneen Watertowniin, jossa silminnäkijähavaintojen mukaan on kuultu lukuisia laukauksia ja räjähdyksiä.

(MTV3–Reuters)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja