BMW:llä ongelmia palvelujensa kanssa – ConnectedDriven lisäksi Apple CarPlay ei monilla toimi

BMW-kuljettajilla on ongelmia Applen CarPlayn kanssa, Redditissä kohistaan. Ongelmat johtuvat BMW:n ConnectedDrive-palvelun takkuilusta.

BMW:n ConnectedDrive-palvelu on viime aikoina kärsinyt yhteysongelmista ja käyttökatkoksista. ConnectedDrive varmentaa, että BMW-kuskeilla on käyttöoikeus muihin sovelluksiin, joten sen toimiessa huonosti ei muitakaan palveluita voi käyttää. Tästä syystä esimerkiksi Applen CarPlay ei monilla toimi.

BMW on tiedottanut asiakaskunnalleen ongelmista, mutta aikataulua tilanteen korjaamiselle ei toistaiseksi ole tiedossa. Myös ongelman laajuus on vielä epäselvä, mutta ainakin Redditissä ja Twitterissä on kymmenittäin ilmoituksia CarPlayn ja ConnectedDriven toimintahäiriöistä.

Ongelmia esiintyy sekä kertamaksulla ConnectedDrive-jäsenyytensä hankkineilla että uudempien autojen omistajilla, joille jäsenyys on kuukausittainen ja toimii tilausperiaatteella.

Monilla muilla autovalmistajilla Applen CarPlayn kaltaiset palvelut toimivat paikallisesti, mutta BMW vaatii käyttöoikeuden varmentamista ConnectedDriven kautta ennen jokaista käyttökertaa. Tämä tekee palvelusta alttiimman toimintahäiriöille.

Lue myös:

    Uusimmat