Blind Channelin musiikissa näkyy edelleen heidän kotikaupunkinsa: "Pohjolainen hulluus tulee läpi"

Nämä asiat Blind Channelin Joel Hokka ja Niko Moilanen ovat uhranneet menestyksensä eteen 1:36
Nämä asiat Blind Channelin Joel Hokka ja Niko Moilanen ovat uhranneet menestyksensä eteen.

Blind Channel on perustettu 10 vuotta sitten Oulussa.

Blind Channel on perustettu Oulussa, josta sen jäsenet ovat kotoisin. Laulaja Niko Moilanen ja laulaja-kitaristi Joel Hokka pitävät kaupunkia edelleen kotinaan, vaikka asuvat nykyisin pääkaupunkiseudulla. 

– Se on sellainen mesta, mikä pitää aina nöyränä. Aina, kun sinne menee, niin muistaa mistä tulee. Stadilaisiin verrattuna olemme ehkä enemmän urpoja, pohjolainen hulluus tulee musastamme läpi maailmanlaajuisestikin, Hokka kertoi Huomenta Suomessa 27. elokuuta. 

Hokan ja Moilasen lisäksi kokoonpanoon kuuluvat kitaristi ja taustalaulaja Joonas Porko, basisti Olli Matela, rumpali Tommi Lalli ja sampleista sekä perkussioista vastaava Aleksi KaunisvesiKun Blind Channel aloitti 10 vuotta sitten, niin moni bändi oli lähtöisin Helsingistä. 

– Se oli eksoottista, kun tulimme aina Oulusta tänne Helsinkiin soittamaan keikkoja. Ehkä sama asia, kun lähdemme nyt Suomesta kohti ulkomaita, niin se tuntuu eksoottiselta, Moilanen kertoi.

Blind Channel julkaisi maailmanlaajuisesti Deadzone-kappaleen 25. elokuuta. Musiikkivideoon on luotu samanlainen maailma kuin kotibileissä, jossa bändin jäsenet ensimmäisen kerran tapasivat. 

– Se on ikään kuin myös promovideo, että jos joku kysyy, miten bändi syntyi, niin voimme vain sanoa, että käy katsomassa meidän Deadzone-video, Moilanen kertoi. 

Voit katsoa Blind Channelin Niko Moilasen ja Joel Hokan haastattelun kokonaisuudessaan alta. 

Blind Chanel julkaisi maailmanlaajuisesti uuden kappaleen 9:15
Blind Channel haluaa olla maailman suosituin bändi.

Lue myös:

    Uusimmat