Bilekilpailu käynnissä – tällaiset juhlat pudonneet BB-asukit talossa järjestäisivät

Jokakodilla on meneillään kuluttajakilpailu, jossa voittaja saa järjestää bileet BB-talossa. Jos talosta pudonneet Anne-Mari ja Esko saisivat päättää, millaiset bileet he talossa järjestäisivät?

– Bileet olivat talossa kyllä tosi kivoja – kaikki bileet olivat hyvin järjestettyjä. Talossa kannattaa järjestää jotkut mahdollisimman erilaiset bileet. Teemabileistä tykkään. Ne voisivat olla aika kivat, Matkaoppaat-ohjelmastakin tuttu Anne-Mari Miettinen vinkkaa.

Myös Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä tunnettu Esko Eerikäinen piti juhlimiseen soveltuvasta talosta, jossa oli helppo järjestää bileitä. Pian lähestyvät 40-vuotissyntymäpäivänsäkin mies olisi mieluusti järjestänyt talossa.

– Talonahan se on tosi hieno. Tietenkin joitain sisustuselementtejä voisi muuttaa, mutta siellä on tosi toimiva keittiö, tosi toimiva piha, tosi toimiva vessa...

– Itse olin talossa jos jonkinlaisissa bileissä ja esimerkiksi viimeisimmät bileet, kun Nikolle järjestettiin synttärit, toimivat tosi hyvin. Se oli hyvä tila tiskijukan soittaa ja meillä oli hyvin tilaa tanssia ja siellä oli hyvä tila baarille. Miljöö oli kokonaisuudessaan hyvä. Itse järjestäisin tällaiset dj-painotteiset bileet, jotka pitäisin parinkymmenen hengen porukalle.
Voit päästä järjestämään bileet BB-talossa, kun osallistut kilpailuunJokakodin sivuilla! Vastaa myös MTV3 Asuminen -osionkyselyynja kerro meille, millaiset bileet haluaisit BB-talossa järjestää!


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Sub

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja