Mainos

Ovi liikkuu itsekseen ja valot välkkyvät – mitä tällä videolla oikein tapahtuu?

Brasilialaisvideo kauhistuttaa netissä.

Reddit-sivustolle lisätty YouTube-video on herättänyt hämmennystä. Yllä olevalla videolla ovi näyttää liikkuvan itsekseen kuin näkymättömän voiman paiskomana. Paikalla olleiden miesten lähestyessä ovea paiskominen yllättäen loppuu – ja valot sammuvat hetkeksi. Mitään näkyvää syytä oven paiskomiselle ei tunnu löytyvän.

Alunperin netissä levisi väärinkäsitys, että video olisi kuvattu brasilialaisella ruumishuoneella, mutta brasiliainen uutisryhmä selvitti todellisen kuvauspaikan. Heidän mukaansa videon kuvasivat oikeasti erään lasten ja nuorten hoitolaitoksen vahtimestarit. Kyseinen laitos sijaitsee kuitenkin sekin Brasiliassa.

Redditissä spekulointi videosta käy kuumana, ja mielipiteet videon aitoudesta vaihtelevat. Joidenkin mielestä video on yksinkertaisesti liian täydellinen ollakseen aito, toisten mielestä se on selvästi lavastettu. Joidenkin mielestä kyseessä voisi aaveen sijaan olla yksinkertaisesti epäkunnossa olevat valot ja tuuli.

– Miksi aave tekisi jotain niinkin laimeaa kuin paiskoisi ovea tai saisi valot vilkkumaan? kyseenalaistaa eräs Reddit-käyttäjä.

Lähde: Someecards

***

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.