Belle poistui viimeisenä toimistolta – porraskäytävässä matka katkesi odottamattomalla tavalla: "En tiennyt niiden olemassaolosta"

Naisen kotiinlähtö ei sujunut odotetulla tavalla, kun porraskäytävässä matkan katkaisi sankka savu.

TikTok-käyttäjä Belle Cosgrove sai seuraajansa purskahtamaan nauruun julkaisemalla hiljattain videon, jolla yrittää poistua töistä. Viimeisenä toimistolle jäänyt Belle ei kuitenkaan tiennyt, että toimisto oli jo pantu säppiin, ja käytössä ollut savuverholaite tulisi tehokkaasti estämään naisen lähdön kotiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Savuverho laukesi joka kerroksessa

Belle selittää videollaan, että kyseessä on turvakameran tallentama pätkä hetkestä, jolloin nainen oli lähdössä kotiin. Epäonnekseen nainen laukaisi kaikki porraskäytävän hälytyslaitteet, jotka puskivat käytävän täyteen savua. Belle kääntyikin nopeasti kannoillaan ja palasi yläkerran toimistoon.

– He eivät koskaan tarkastaneet kerrostani, ennen kuin lukitsivat paikan, nainen selittää.

Mitä tulee hälytyslaitteeseen, Belle kertoo, että savuverho tuli hänelle yllätyksenä.

– En tiennyt niiden olemassaolosta. Tämä laukesi jokaisessa kerroksessa, ja olin rakennuksessa jumissa yli tunnin.

Savu on vaaratonta, mutta aiheuttaa näköesteen mahdolliselle varkaalle. Turvayritys Verisure ilmoitti vuonna 2019 tuoneensa samanlaisen ratkaisun Suomeen.

Videon aikaleiman mukaan tapahtuma on vuodelta 2017. Belle kertoo kommenteissa työskennelleensä tuolloin matkapuhelinyrityksessä.

Videolla on liki 60 000 katselukertaa. 

– Voi luoja, tuo on hullua, kauhisteli eräs kommentoija.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat