Tältä näyttää aito pakokauhu: Autolla karkuun yrittänyt rosvo jäi nolosti jumiin – poliiseilla maailman helpoin kiinniotto

82-vuotias naiskehonrakentaja pysäytti murtovarkaan nyrkein 1:44
82-vuotias kehonrakentaja pysäytti murtovarkaan paljain käsin.

Kanadassa pitkäkyntinen mies jäi kiinni itse teossa yritettyään varastaa omakotitalon kuistille jätetyn paketin.

Kanadassa, kuten Yhdysvalloissakin, kuriirien normaali toimintatapa on jättää paketti kodin ulko-oven taakse, mikäli asukas ei satu olemaan kotona lähetyksen saapuessa.

Vaikka tämä onkin kätevää siinä mielessä, ettei pakettia tarvitse myöhemmin hakea jostain huitsin kuusessa sijaitsevasta palvelupisteestä, asettaa tämä lähetykset alttiiksi varkauksille.

Jutun perästä löytyvällä viime maanantaina kuvatulla videolla nähdään kanadalainen pitkäkyntinen, joka luuli elämänsä tilaisuuden koittaneen, kun hän näki erään talon ulko-oven vieressä kuriirin jättämän paketin. Yleensä tällainen paketti on merkki siitä, ettei ketään ole kotona, koska oveakaan ei ole kuriirille avattu, mutta tällä kertaa oli toisin.

Nolo loppu

Ilmeisesti asukkaalla oli jonkinlainen aavistus siitä, mitä tulisi tapahtumaan, sillä tämä avasi oven videota kuvaten samalla, kun rosvo oli aikeissa nostaa paketin syliinsä.

Sankari kuitenkin säikähti kuitenkin pahanpäiväisesti kameran kanssa oven avannutta asukasta, että säntäsi välittömästi autoonsa ja yritti paeta liukkaasti paikalta. Paniikissa hän ei kuitenkaan katsonut sen tarkemmin, mihin peruutti ja onnistui saamaan autonsa jumiin lumikinokseen.

Videolla nähdään, kuinka pakettivaras yrittää epätoivoisesti ja hädissään saada autoa liikkeelle siinä kuitenkaan onnistumatta. Hän jopa laittaa jotain kaasupolkimelle painoksi sillä välin, kun yrittää työntää itse omaa autoaan irti jumista.

Surkuhupaisaa panikointia seurannut asukas soitti luonnollisesti poliisille. Virkavallan saapuessa paikalle 33-vuotias mies yritti edelleen saada autoaan irti lumesta. Viranomaisten CTV Newsille antaman lausunnon mukaan mies pidätettiin.

Katso video alta.

Lähde: CTV News

Lue myös:

    Uusimmat