Australialainen insinööri uskoo olevansa Charlesin ja Camillan avioton lapsi – julkaisi kuvaparin, joka sai kuninkaallisfanit hieraisemaan silmiään

9:15
The Crown -sarjassa kuvattii karulla tavalla Charles, Dianan ja Camillan kolmiodraamaa - missä määrin tapahtumat perustuivat todellisuuteen? Katso video!

Australialaismies julkaisee sosiaalisessa mediassa hämmentäviä kuvapareja, joiden avulla hän todistelee väitettään siitä, että olisi prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan salattu lapsi.

Brittisyntyinen Australiaan adoptoitu insinööri Simon Dorante-Dayn nimi on ollut viime päivinä otsikoissa, kun miehen Facebookissa julkaisema hämmentävä kuvapari nousi viraaliksi: Dorante-Dayn 14-vuotias Liam-poika on kuvassa kuin ilmetty kuningatar Elisabet nuorena.

Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään huvinvuoksi tehdystä julkaisusta, vaan australialaismies on jo pidemmän aikaa pyrkinyt todistelemaan Facebook-sivullaan olevansa prinssi Charlesin ja tämän nuoruudenrakkauden ja nykyisen puolison herttuatar Camillan salattu, avioton lapsi.

Mies on julkaissut nyt viraaliksi nousseen kuvaparin lisäksi sosiaalisessa mediassa myös liudan muita kuvia, joilla hän on pyrkinyt todistelemaan yhdennäköisyyttään brittihovin jäsenten kanssa. Kuvaparin Liamista ja nuoresta Elisabetista oli tehnyt nainen, joka on seurannut Dorante-Dayn päivityksiä.

– Se avasi silmämme toden teolla, vaikka olemme nähneet lapsissamme paljon samoja piirteitä kuin kuninkaallisen perheen jäsenillä, Dorante-Day kertoi australialaiselle 7Newsille.

55-vuotias, vuonna 1966 syntynyt australialaismies on adoptoitu Britanniasta kahdeksan kuukauden ikäisenä. Hän syntyi Portsmouthissa ja uskoo saaneensa alkunsa vuonna 1965, jolloin prinssi Charles oli 17-vuotias ja Camilla 18-vuotias. Hän kertoo, että asian otti alun perin esille hänen isoäitinsä.

– Isoäitini oli työskennellyt kuningattarelle ja kertoi minulle useita kertoja, että olen Charlesin ja Camillan poika, hän on sanonut.

7Newsin mukaan Dorante-Dayn adoptioisovanhemmat Winifred ja Ernest Bowlden todellakin työskentelivät kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin palveluksessa 1960-luvulla, ja Ernest on jopa palkittu työstään, jota hän on tehnyt kuningattaren hyväksi.

Daily Mail kertoo, että Dorante-Dayn väitteet oli kyseenalaistettu radiohaastattelussa, sillä Charlesin ja Camillan on kerrottu tutustuneen vasta 1970-luvun puolella, kun taas hän on saanut alkunsa jo vuonna 1965.

Mies väittää kuitenkin, että hänen tutkimustensa perusteella nuoret olisivat tutustuneet todella jo vuonna 1965 ja muutamia kuukausia myöhemmin Camilla katosi brittiseurapiireistä ja Charles puolestaan lähetettiin Australiaan. 

Hänen mukaansa myös eräs historioitsija on selvittänyt, että Dorante-Dayn syntymätodistukseen liittyy epäselvyyksiä: Todistuksessa mainitussa sairaalassa ei ole historioitsijan mukaan syntynyt yhtäkään lasta kyseisellä vuosikymmenellä ja myös vanhempien nimet syntymätodistuksessa ovat vaikuttaneet tekaistuilta.

Dorante-Day uskoo, että Camilla olisi pitänyt hänet ensimmäiset kahdeksan kuukautta, kunnes hovi ratkaisi tilanteen ja Dorante-Dayn isoäiti olisi tarjonnut kuningattarelle mahdollisuutta siihen, että hänen tyttärensä voisi adoptoida pojan.

Hän on yrittänyt todistella asiaa vuosikymmenten ajan. Mies on yrittänyt saada kuninkaallisia DNA-testeihin sekä viedä jutun oikeuden käsittelyyn, mutta toistaiseksi tuloksetta.

– Minulla on paljon todisteita ja kerään koko ajan lisää, hän uhosi Daily Mailin mukaan radiossa.

Mirrorin mukaan Dorante-Day on varma, että Charlesin entinen vaimo prinsessa Diana olisi ollut aikeissa paljastaan "totuuden" juuri ennen kuolemaansa vuonna 1997.

– Uskon, että Diana tiesi, että olen olemassa.

Prinssi Charles rakastui palavasti nuorena Camill Shandiin, mutta kuningatar Elisabet ei tiettävästi hyväksynyt suhdetta, sillä Camilla ei tullut aatelisperheestä. Charles avioitui vuonna 1981 nuoren Diana Spencerin kanssa, mutta myöhemmin Diana paljasti julkisuudessa, että hänen miehensä oli jatkanut Camillan tapailua myös heidän avioliittonsa aikana.

Diana ja Charles muuttivat erilleen vuonna 1992. Ero astui virallisesti voimaan vuonna 1996. Charles ja Camilla avioituivat vuonna 2005.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja