Surullinen paljastus julki – piristääkseen suhdettaan Charlesiin, Dianaa neuvottiin pukeutumaan peruukkiin, jotta näyttäisi enemmän Camillalta

9:28
Salaliittoteoriat prinsessa Dianan kuoleman ympärillä elävät yhä vahvoina.

Prinsessa Dianan kerrotaan saaneen erikoisen neuvon ystävältään, jotta saisi enemmän intiimiä huomiota prinssi Charlesilta.

Kuninkaalliskirjailija Robert Lacey kertoo tuoreimmassa kirjassaan asioista, joita prinsessa Dianan kehotettiin tekevän, jotta onneton avioliitto prinssi Charlesin kanssa olisi ottanut enemmän tuulta siipiensä alle. Kaksikon avioliitto oli tiettävästi yksi brittihovin historian surullisimman kohtalon kokeneista, josta puuttui rakkaus sekä intiimiys. 

Charles ja Diana menivät naimisiin vuonna 1981 ja saivat kaksi lasta: vuonna 1982 syntyi esikoinen prinssi William ja vuonna 1984 prinssi Harry. Jo avioliiton alkutaipaleella orastava romantiikka ja suhteen fyysisyys kuihtui lähes täysin kasaan. 

Kirjassa kerrotaan, että prinsessa Diana yritti monia erilaisia keinoja, jotta olisi saanut Charlesilta edes toisinaan intiimimpää huomiota. Dianan kerrotaan muun muassa yrittäneen saattaa Charles humalaan, jotta tämä onnistuisi. 

Laceyn kirjan mukaan Diana pohti myös ystäviensä kanssa keinoja siihen, kuinka saisi Charlesilta enemmän hellyyttä ja fyysistä huomiota. Yksi Dianan ystävistä oli tehnyt erikoisen ehdotuksen. 

– Mitä jos sammuttaisit valot ja laittaisit blondin peruukin? Sitten hän voisi luulla sinua Camillaksi, ystävä oli ehdottanut. 

Charlesin nuoruuden rakkaudella Camillalla oli suhde prinssin kanssa lähes koko sen ajan, kun Charles oli naimisissa Dianan kanssa. Diana oli tuskallisen tietoinen hänen aviomiehensä salasuhteesta Camillaan. Silti hän oli vastannut ystävänsä erikoiseen ehdotukseen kertoman mukaan valtavalla naurunpurskahduksella. 

Dianan ja Charlesin avioero tuli viimein viralliseksi vuonna 1996. Vuonna 1995 antamassaan kuuluisassa haastattelussa Diana kuvaili avioliittonsa olevan "ruuhkainen". 

– No, meitä oli kolme siinä avioliitossa, joten se oli hieman ruuhkainen, kuului Dianan kuuluisa kommentti. 

Diana menehtyi vuonna 1997 auto-onnettomuudessa Pariisissa. Charles ja Camilla menivät naimisiin vuonna 2005.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja