Asiantuntijoilta kova arvio prinssi Williamista ja herttuatar Catherinesta: "He muistuttavat Charlesia ja Dianaa"

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Asiantuntijoiden mukaan prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen rooli on kasvamassa merkittävästi.

Kuninkaallisen asiantuntija Robert Jobson arvioi, että prinssi William ja hänen vaimonsa herttuatar Catherine ovat alkaneet muistuttaa Williamin vanhempia prinssi Charlesia ja edesmennyttä prinsessa Dianaa. Williamista ja Catherinesta on tullut kuninkaallisen perheen uusi voimaduo, joiden rooli tulee tulevien vuosien aikana kasvamaan entisestään. 

– Luulen, että Cambridgen herttuan ja herttuattaren asema tulee kehittymään entisestään. He muistuttavat Charlesia ja Dianaa heidän erittäin menestyksekkäinä alkuaikoinaan maailman näyttämöllä. Heistä tulee erittäin suuri voima Yhdistyneen kuningaskunnan pehmeän politiikan diplomatialle, Jobson kertoo. 

Jobson odottaa prinssi Charlesin ottavan entistä enemmän vastuita harteilleen äidiltään, 93-vuotiaalta kuningatar Elisabetilta, joka tarkoittaa samalla myös Williamin ja Catherinen kuninkaallisten roolien kasvamista. 

Kuninkaallisen kirjailijan Penny Jurorin mukaan prinssi Charles suorittaa tällä hetkellä jo erittäin suurta osaa tehtävistään tulevana kuninkaana. 

– En ole koskaan tiennyt ketään, joka työskentelisi niin ahkerasti sekä väsymättä. Hän todella tuntuu nauttivan työstään eikä hän pysähdy pitämään lounasta tai kahvitaukoja. 

Asiantuntijoiden mukaan Charles on näyttänyt selkeää esimerkkiä pojalleen prinssi Williamille, joka myös tekee ahkerasti töitä saadakseen aikaan muutoksia. 

Lue myös:

    Uusimmat