Uudet huhut kiertävät villinä – prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin epäillään jättävän Iso-Britannian taakseen

8:39
Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin?

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kerrotaan suunnittelevan radikaaleja elämänmuutoksia. 

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin epäillään olevan aikeissa muuttaa kuninkaallista elämäänsä radikaalisti. The Sun kertoo herttuaparin suunnittelevan muuttoa Kanadaan tai haluavan luopua kuninkaallisista titteleistään. 

Kuninkaallisen pariskunnan kerrotaan aikovan keskustella asiasta pian kuninkaallisen perheen vanhimpien jäsenten kuten kuningatar Elisabetin sekä prinssi Charlesin kanssa. 

Lähteiden mukaan puheet suunnitelmista ovat olleet alustavia eikä minkäänlaisia päätöksiä ole vielä tehty. Herttuapari on kertonut läheisille ystävilleen haluavansa viettää muutaman seuraavan kuukauden työskennellen Kanadassa sen jälkeen, kun he viettivät pienen lapsensa Archie Harrisonin onnistuneesti joulun sekä uuden vuoden pyhät. 

– On totta, että Harry ja Meghan tulevat viettämään reilusti aikaa Kanadassa tulevien kuukausien aikana ja mahdollisesti sen jälkeenkin, herttuaparin läheinen paljastaa. 

– Tällä hetkellä he keskustelevat perheidensä kanssa tulevaisuudensuunnitelmistaan. Nuo keskustelut ovat alkutekijöissään. 

Läheisen lähteen mukaan mahdolliseen muuttoon liittyen liittyy paljon huomioonotettavia asioita, joita kuninkaallinen pari tahtoo kunnioittaa. 

– On kuitenkin selvää, että he ovat erilaisella ja uniikilla polullaan ja he miettivät erittäin ahkerasti sitä, millaiselta heidän tulevaisuutensa näyttää. 

Lähde kertoo, että tulevaisuudessa pari saattaisi muuttaa pysyvästi Kanadaan tai jopa luopua kuninkaallisista titteleistään. Edellinen vuosi oli esikoisensa saaneille Harrylle ja Meghanille erityisen raskas. 

Kanadaan muuttaminen olisi parille helppo ja luonteva vaihtoehto, sillä heillä on siellä paljon ystäviä ja läheisiä. Meghan asui Kanadassa seitsemän vuoden ajan ennen kuin hän tapasi Harryn työskennellessään näyttelijänä Pukumiehet-sarjassa. 

Toistaiseksi Harryn ja Meghanin virallinen henkilökunta on Buckinghamin palatsissa. Pariskunnan tulevat päätökset tulevaisuudestaan saattavat aiheuttaa runsaasti kohinaa hovissa, sillä ne tulevat todennäköisesti rikkomaan kuninkaallisten perinteisiä kaavoja. Joidenkin mielestä parin toimet osoittavat, että he pyrkivät eriyttämään itsensä kuninkaallisesta perheestä. 

Lisäksi erään Meghanin ystävän mukaan herttuatar ei ole ollut mielissään englantilaisesta säästä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja