Asiantuntijat paljastavat: 10 asiaa, jotka eivät toimi naisiin sängyssä

Men's Health listasi asiantuntijoiden avustuksella asiat, jotka eivät lämmitä naista sängyssä.

Petipuuhissa tulee herkästi turvauduttua aina niihin samoihin, omasta mielestään hyväksi havaittuihin tapoihin, joilla saa kumppanin voihkimaan nautinnosta. Mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että paras peliliikkeesi saattaakin itse asiassa saada petikumppanisi innon latistumaan?

– Miehille opetetaan kamalan huonosti seksuaalisuudesta, sanoo Monica Lieser, avioliitto- ja perheterapeutti Men's Health -sivustolle.

– Heistä tuntuu kuin heidän pitäisi olla vastuussa – heidän olisi parempi tietää, mitä tehdä. Joten he vain ikään kuin täyttävät tyhjät kohdat.

Joskus improvisoinnista on hyötyä, mutta joskus se saattaa jättää naisen ärsyyntyneeksi. Kuinka moneen makuuhuonesyntiin olet itse sortunut?

1. Jätät sukkasi jalkaan

Ehkä pidät siitä, että jalat tuntuvat lämpimiltä tai ehkä luulet, että sukkien jättämisellä jalkaan on samanlainen, eroottinen vaikutus kuin sillä, että nainen jättää korkokengät jalkaan. Väärin. Sukat saavat itse asiassa tunnelman latistumaan aika nopeasti.

– Se ei ole visuaalisesti viehättävää, Lieser selittää.

– Näytät ihan taaperolta – ja emme tietenkään yhdistä sitä seksuaalisuuteen millään tavoin.

Lisäksi urheilusukat seksin aikana saattavat antaa vihiä siitä, että olet niin suorituskeskeinen, että olet haluton riisumaan kokonaan. Jos pidät ajatuksesta, että olet osittain vaatetettu, jätä housut nilkkojen ympärille sen sijaan, että ottaisit ne kokonaan pois.

2. Kosketat häntä jatkuvasti alueille, jonne ei pitäisi

Jokaisella naisella on vartalossaan muutama epävarmuuspaikka, joiden koskettelu ei tunnu mukavalta – useimmiten vatsa tai reidet. Jos yrität jatkuvasti saada tuota arkaa aluetta mukaan seksileikkeihinne, et ainakaan helpota hänen ahdistustaan.

– Jos yrität laittaa kätesi tuolle vartalon alueelle, vaikka vain sanoaksesi, että ihailet sitä, on se nopea tapa saada meidät sulkeutumaan, varoittaa DeAnna Lorraine, deittailu- ja suhdevalmentaja. 

Tapa osoittaa myös mielikuvituksen puutetta.

– Selvästikään mies ei tule ajatelleeksi muita liikkeitä – hänellä ei ole mitään jäljellä.

Jos et pysty pitämään näppejäsi erossa, kerro naiselle, miksi rakastat juuri tuota tiettyä kohtaa. Kysy lupaa, kerro, mitä haluaisit tehdä ja huomauta, että voitte lopettaa koska vain. Näin otat naisen mukaan päätöksentekoon.

3. Annat hänen tehdä kaiken työn, kun hän on päällä

Nainen päällä -asento antaa rutkasti valtaa naiselle, mutta se ei tarkoita, että hän haluaisi harrastaa seksiä täysin liikkumattoman miehen kanssa. Eiväthän miehetkään halua apaattista naista alleen! Vaikka nainen olisikin siis kontrollissa, hän haluaa sinun toimivan.

– Emme aina tiedä, mitä teemme, koska olemme tottuneita siihen, että mies on päällä, Lorraine selittää.

Se tarkoittaakin sitä, että jos et auta yhtään, nainen voi olla hiukan vailla suuntaa ja rytmiä. Se saa myös naisen pähkäilemään, mitä oikeastaan haluaisit hänen tekevän.

Jos pidät ajatuksesta, että saat ihailla näkymiä naisesi alla, tee edes jotain: kosketa hänen rintojaan, sivele selkää tai tartu pakaroista.

4. Kutsut häntä kullaksi – jatkuvasti

Satunnainen "kulta" tai "muru" voi luoda yhteyttä välillenne. Mutta jos viljelet niitä liikaa, kuulostat ihan kierolta pelimieheltä. 

– Se on persoonatonta, kuin et olisi oikeastaan hänen kanssaan, sanoo Lieser.

Etunimi on aina varma valinta, hän nauttii kuullessaan sinun huutavan nimeään. Kaikista intiimeintä on kuitenkin kutsua häntä lempinimellä, josta et haluaisi koskaan ystäviesi kuulevan. "Pisamapeppu?" "Seksipöksy?"

5. Katselet hänen alapäätään

Vaikka hänen alapäänsä olisi kuinka kiehtova tahansa, sen tuijottaminen kesken suuseksin ei tunnu hyvältä. Se on vain aika karmivaa.

– Vähän voi katsella ja ihailla. Mutta älä keskity siihen täysin, Lorraine ohjeistaa.

On suotavaa lausua kohteliaisuuksia hänen intiimialueistaan – hän saattaa sen avulla jopa rentoutua kesken suuseksin –, mutta älä tuijota suu auki.

6. Olet liian hallitseva sängyssä

Voi olla todella eroottista, jos kerrot petikumppanillesi täsmälleen, mitä haluat hänen tekevän. Mutta siinä on suuri ero, otatko ohjat käsiisi vai yritätkö hallita kaikkea.

– On mukavaa, kun mies ottaa ohjat käsiinsä ja on itsevarma. Se on hyvin erilaista kuin vain jonkun päälle polkeminen, Lieser sanoo.

Mistä sitten tiedät, menetkö rajan yli? Eräs selkeä merkki: Ohjaat häntä asentoon, jota ette ole ennen kokeilleet.

– Oletat vain, että kumppanisi tekee sen, Lieser sanoo.

Jos haluat olla vähän dominoiva, käske häntä tekemään vain asioita, joita olette kokeilleet ennenkin – ja nauttineet niistä yhdessä.

7. Käsikopelointi on ensimmäinen peliliikkeesi

Sinulle se on mahtava alkupala ennen päätapahtumaa, mutta hänestä klitoriksen roplaamisella aloittaminen voi tuntua vähän hyökkäävältä.

– Miehet luulevat, että naista pitää stimuloida käsin, jotta hän kiihottuisi, Lieser sanoo.

Lieserin mukaan siinä ei kuitenkaan ole mitään kiihottavaa, jos mies alkaa ronkkia sormellaan ilman minkäänlaista liukastinta. 

Paras tapa saada hänet kostumaan? Kosketa häntä kaikkialta paitsi sukuelimistä. 

8. Alat puhut härskejä täysin odottamatta

Nyt ei ole kyse vakiotuhmuuksien kuiskuttelusta himon hetkillä, se on ihan sallittua. Mutta jos täysin yllättäen alat puhua tuhmia kirosanoineen päivineen, voi naisesi säikähtää.

– Olit itse siellä jo päässäsi, mutta kumppanisi ei ollut siellä asti vielä, Lieser selittää.

Toisin sanoen olet henkisesti rakentanut tarvittavaa kiihottumista, jotta tuhmien puhuminen tuntuisi soveliaalta, mutta kumppanisi ei ole ollut valppaana.

Sopivampaa olisikin, jos aloittaisit normaalilla, tuhmahkolla puheellasi, johon hän on jo tottunut, ja sitten kerrot, että sinulla on uusi idea, jos hän haluaisi kuulla sen. Sillä tavoin hän pääsee hieman jo pääsi sisälle etukäteen, eikä joudu yllättymään.

9. Hyökkäät klitoriksen kimppuun

Orgasmi ei tapahdu klitorista tuhoamalla.

– Miehet ajattelevat 'klitoris, klitoris, klitoris' – he luulevat, että kyse on vain klitoriksesta, joten he keskittyvät siihen, Lorraine sanoo.

Lorraine huomauttaa, etteivät miehet ymmärrä klitoriksen olevan todella herkkä alue. Sitä ei pidä runnoa, eikä sen tulisi olla ainoa kiintopiste. Sen sijaan, että kokeilet suoraa, nopeatempoista stimulointia, aloita hyvin hitaasti klitorista hyväilemällä – anna hänen vartalonsa kertoa, milloin on seuraavan siirron aika. Lorraine myös vinkkaa, että toisinaan naiset yrittävät hienovaraisesti vihjailla, että toiminta alkaa tuntua jo ikävältä.

– Joskus naiset siirtävät kumppaninsa sormet sivuun tai siirtävät vartaloaan hieman, koska se (klitoris) alkaa olla jo liian herkillä.

10. Yrität jaksaa niin kauan kuin mahdollista

Usko tai älä, seksimaraton ei luultavasti lisää hänen tyytyväisyyttään. Se kyllä kannustaa häntä miettimään seksin aikana ruokalistaa tai huomista asua illan juhliin.

– Miehet kuulevat asioita kestävyydestä, joten he ajattelevat, että mitä pidempään he kestävät, sitä parempi. Mutta kun jatkat ja jatkat, se on jonkin ajan päästä vain kuin pilkkoisi puuta, Lorraine kertoo.

Tai kuin hieroisi samaa kohtaa 45 minuutin ajan. Ei hyvä.

Mistä sitten tiedät, että hänen mielenkiintonsa alkaa loppua? Lorraine vinkkaa, että tuolloin nainen kenties lakkaa voihkimasta – ja ylipäätään yrittämästä. Silloin kannattaa hoitaa homma maaliviivalle ja pian.

Video: Millaisia seksivälineitä kotoa pitäisi löytyä?

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat