Seksikolumni: Miehet, naiset eivät lämpene kourimalla ja räpeltämällä!

Kuinka kauan me naiset ja miehet olemmekaan kulkeneet kimpassa? Kauan. Miksi miehet siis eivät ole vieläkään oppineet sitä, millä naisen saa lämpenemään – ja millä todellakaan ei?

"Tekeepä mieli seksiä", ajattelee mies. "Josko naisenkin tekisi mieli? Kouraisen sitä haarovälistä, sitten sen ainakin tekee mieli."

Mietitäänpä hetki, onko tosiaan näin. Kuka on joskus väittänyt miehille, että naiset pitävät haarojensa kourimisesta? Niin. Ei kukaan, koska se ei ole lähimainkaan totta.

Mikä siinä on, etteivät miehet edelleenkään ymmärrä sitä, etteivät naiset lämpene seksille samalla lailla kuin miehet itse? Kun miehet ja naiset ovat tuhansia vuosia kulkeneet yksissä ja selvästikin myös lisääntyneet, on käsittämätöntä, että miehet kuvittelevat tuollaisen kourimisen olevan kiihottavaa.

Kourimista, sitä tapahtuu niin tuntemattomien ihmisten kesken baareissa, julkisissa liikennevälineissä, kuin myös kadullakin (toim. huom. ihan suomalaisten miesten toimesta). Mutta sitä tapahtuu myös parisuhteissa, sellaisissa hyvissäkin parisuhteissa, joissa kommunikaatio pelaa. Mutta ilmeisemmin miehet eivät vain halua tai pysty käsittämään asiaa. Me naiset ja miehet kun olemme vähän erilaisia, jos ette ole huomanneet.

Miehille riittää kiihottumiseen yksi alastonkuva, naisille ei. Naiset eivät myöskään lämpene alakerran kourimisesta ja räpläämisestä. Eli tehdään nyt vihdoin ja viimein selväksi: KUKAAN NAINEN EI KIIHOTU JA LÄMPENE SEKSILLE HAAROVÄLIÄ KOURIMALLA!

Tämä on jo ihan silkkaa anatomiaa ja biologiaa, naisella erogeenisiä alueita on ympäri kroppaa. Jos oikeasti haluat naisesi syttymään ja kiihottumaan, aloita mistä tahansa muualta kuin haarovälistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja