Seksikolumni: Mies, älä käyttäydy kuin nainen!

Mies, naismaiset piirteet eivät toimi sängyssä tunnelmaa kohottavalla tavalla.

Stereotyyppinen nainen on parantumaton romantikko, joka pitää hellistä otteista. Tämä ei tietenkään pidä kaikkien naisten kohdalla paikkaansa, mutta se on varmaa, että sängyssä stereotyyppisen naisen tavoin käyttäytyvä mies ei saa naiselta toista mahdollisuutta.

Muista esileikin tarkoitus

Miesten olisi tärkeää muistaa, että vaikka useat naiset pitävät esileikistä, ei se voi olla koko seksisession pointti. Voin kertoa, että liian pitkä esileikki pilaa tunnelman tyystin ja muuttaa vähitellen alakertaa Saharan aavikoksi.

Esileikki on tärkeää, mutta sitä kutsutaan perustellusta syystä nimenomaan esileikiksi. Seksin pointti on olla itse leikkiä, eikä tästä syystä esileikkiin ole mitään syytä tuhlata liikaa aikaa.

Seksi ennen suutelua

Suuteleminen on tietysti tärkeää, mutta liikaa on liikaa – myös suutelun saralla. Jotta päähuomio ei siirtyisi yhdynnästä suutelemiseen, on miehen syytä olla tarkkana, jos nainen näyttää merkkejä siitä, että hänen huulensa kaipaisivat lepoa. Suuteleminen täydentää seksiä parhaiten lyhyinä ja intensiivisinä kokonaisuuksina.

Älä tuijota kuin psykopaatti

Siitä voidaan olla montaa mieltä, onko seksi parempaa silmät auki vai silmät kiinni. Se on kuitenkin selvää, että nainen ei nauti piinallisesta tuijotuksesta koko seksisession ajan.

Jos mies yrittää tehdä vaikutuksen naiseen, on syytä heittäytyä sängyssä tilanteeseen. Epäonnistunut esimerkki tästä on intensiiviseen seksisessioon tähtäävä tuijotus, joka tuo naiselle mieleen lähinnä psykopaatin.

Lue myös:

    Uusimmat