Arsenalille raskas europettymys: alamäki käynnistyi maajoukkuepakin ulosajosta

Ranskalainen Rennes kukisti englantilaisjätti Arsenalin 3-1 jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausottelussa torstaina.

Alex Iwobin osumalla 1-0-johtoon jo 4. minuutilla päässeen Arsenalin iltapuhdetta vaikeutti Kreikan maajoukkuepakin Sokratis Papastathopoulosin ulosajo avauspuolikkaan lopullaBenjamin Bourigeaud jysäytti rikettä seuranneesta vapaapotkusta 1-1-tasoituksen (video jutun alla).

Toisella jaksolla Rennes lisäsi etuaan Nacho Monrealin oman maalin ja Ismaila Sarrin osuman avulla. Sarrin maali syntyi 88. minuutilla.

Ainoastaan Manchester United ja Manchester City olivat onnistuneet tekemään enemmän kuin yhden maalin Arsenalin verkkoon yhdessä ottelussa vuoden 2019 puolella. Vierastappio oli Arsenalille seurahistorian ensimmäinen ranskalaisjoukkuetta vastaan eurokentillä.

Neljännesvälierän ratkaiseva kamppailu käydään Lontoossa ensi torstaina.

Eurooppa-liiga C Morella torstaina:

21.55 Chelsea – Dynamo Kiova C More Sport 1
21.55 Napoli – Salzburg C More Sport 2
21.55 Valencia – Krasnodar

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.