Arsenal-pakki suihkuun jo avauspuolikkaalla – Rennes jysäytti huumaavan tasoituksen

Rennesin keskikenttäpelaaja Benjamin Bourigeaud jysäytti upean 1-1-tasoituksen Arsenalin verkkoon jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausottelussa.

Maalia edelsi Arsenal-puolustaja Sokratis Papastathopoulosin ulosajo. Sokratis sai ottelun toisen keltaisen korttinsa 41. minuutilla.

Bourigeaud ampui rikkeestä tulleen vapaapotkun. Ensimmäinen kuti osui muuriin, mutta toinen laukaus viuhui painavasti Arsenal-maalin takayläkulmaan.

Ottelu alkoi klo 19.55 ja on toisella jaksolla tilanteessa 2-1 Rennesille. Arsenalin osuman teki Alex Iwobi 4. minuutilla (video jutun alla) ja isäntien 2-1-johto tuli Arsenalin Nacho Monrealin omasta osumasta 65. minuutilla.