Arnold Schwarzenegger julkaisi hämmentävän videon – varoittelee koronan vaarasta ponin ja aasin kanssa

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Korona pähkinänkuoressa – tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta

Terminator-legenda Arnold Schwarzenegger muistuttaa Twitterissä koronaviruksen vaaroista ja kertoo pysyttelevänsä itse sisätiloissa, koska on yli 65-vuotias.

Lukuisat julkkikset ovat hyödyntäneet sosiaalista mediaa muistuttaakseen ihmisiä koronaviruksen vaaroista sekä toimista, joita jokainen voi tehdä ehkäistäkseen viruksen levittämistä.

Kenties hämmentävimmästä koronakannanotosta on toistaiseksi vastannut toimintaelokuvista politiikkaan hypännyt Arnold Schwarzenegger, 72, jonka sunnuntaina Twitterissä julkaisema video on puhuttanut maailmalla.

Eristyksiin korkean ikänsä vuoksi vetäytynyt Schwarzenegger juttelee videolla samalla, kun hän ruokkii lemmikkiaasiaan Lulua ja miniatyyriponiaan Whiskeytä keittiössään.

Hän muistuttaa 4,4 miljoonaa Twitter-seuraajaansa pitämään mielessään erityisesti riskiryhmät, joihin hän itsekin kuuluu ja väittää, ettei ihmiskontaktien ja julkisten paikkojen vältteleminen ole kovin paha juttu.

– Pysykää kotona niin paljon kuin mahdollista. Kuunnelkaa asiantuntijoita ja jättäkää ääliöt huomioimatta. Selviämme tästä yhdessä, Schwarzenegger twiittasi ja kertoi videolla seuraajilleen, että yli 65-vuotiaiden on kehotettu pysyttelevän sisätiloissa Kalifornian osavaltiossa.

Tämä tarkoittaa sitä, ettei Terminator-tähti ei syö ravintoloissa, vaan kotioloissa. 

– Pysyttelemme kotona ja syömme täällä, "iso-Arska" kertoo ja paljastaa ennen eläintensä ruokkimista syöneensä hetkeä aiemmin oman vegaanisen annoksensa.

–Eikö meillä olekin mukavaa? Yhdessä kotona syöminen on kivempaa kuin ulkona! hän jutteli lemmikeilleen. 

Lue myös:

    Uusimmat