Nyt on hilpeää! Arnold Schwarzenegger ajelee pyörällä pienen ponin perässä: "Silläkin on aamutreenirutiininsa"

Iso-Arska pyöräretkellä Edinburghissa 0:47
Muutama vuosi sitten Arnold Schwarzenegger hämmensi skotlantilaisia pyöräilemällä Edinburghin keskustassa.

Iso-Arska-lempinimellä tunnettu näyttelijätähti Arnold Schwarzenegger julkaisi TikTok-sovelluksessa hauskan videon.

Muun muassa Terminaattori- ja The Expendables -elokuvista tuttu Hollywood-tähti Arnold Schwarzenegger, 71, on ottanut TikTok-nimisen videosovelluksen niin sanotusti haltuun.

Kalifornian kuvernöörinä republikaanisen puolueen edustajana kahden kauden ajan vuosina 2003–2011 toiminut Schwarzenegger ajelee isolla pihamaalla kuvatulla videolla miniponin perässä fatbike-pyörällä.

– Whiskey-miniponilla on aamutreenirutiininsa, lukee Schwarzeneggerin videojulkaisun yhteydessä.


Videon musiikkina soi kantrilaulaja Toby Keithin kappale Should've Been a Cowboy. Laulaja hehkuttaa Schwarzeneggerin videota Twitterissä.

– Kyllä, hitto vie! Keith twiittaa.

Arnold Schwarzenegger nousi julkisuuteen 1960- ja 1970-luvun vaihteessa kehonrakentajana. Schwarzeggerin nuorin poika, vuonna 1997 syntynyt Joseph Baena aikoo seurata isänsä jalanjälkiä. 

Baena julkaisi viime syksynä Instagram-tilillään videon, jossa hän muistuttaa kovasti isäänsä. Videolla Baena esittelee muhkeita lihaksiaan ja arnoldmaista olemustaan.

– Tämä on vasta alkua, hän kirjoittaa postauksen yhteydessä.

Joseph Baena on Schwarzeneggerin ja tämän pitkäaikaisen taloudenhoitajan Mildred Baenan lapsi, josta muulla perheellä ei vuosikausiin ollut aavistustakaan.

Totuus selvisi vasta pojan ollessa jo teini-ikäinen. Baena on sittemmin rakentanut isäänsä läheiset välit ja on julkaissut sosiaalisessa mediassa useampiakin kuvia tämän kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat