Appiukko ryhtyi suhteeseen poikansa kihlatun kanssa – läheisiltä jyrkkä reaktio: "Toivon, että jonain päivänä tilanne korjaantuisi"

Appiukko ryhtyi suhteeseen poikansa kihlatun kanssa, kertoo The Sun.

25-vuotias Mackenzie Yocum seurustelee entisen appiukkonsa Jeff Schollin, 61, kanssa ja heillä on viiden kuukauden ikäinen vauva. Parin tarina alkoi salasuhteena, kun molemmat olivat vielä tahoillaan parisuhteessa.

Yhdysvaltain Illinois'ssa asuva Mackenzie kertoo, että hän alkoi tuntea vetoa Jeffiä kohtaan, kun hänellä meni omassa suhteessaan Jeffin pojan kanssa huonommin. Jeffin suhde vaimoonsa oli tuossa vaiheessa eron partaalla. Mackenzie tunsi, että saattoi kertoa Jeffille huolistaan.

Ex-puolisot saivat tietää suhteesta

Kun salasuhdetta oli kestänyt puoli vuotta, he jäivät siitä kiinni. Mackenzien mukaan ex-puolisot saivat tietää heistä vuonna 2018.

– En tiedä, kuka, mutta joku kertoi kihlatulleni, mitä oli meneillään ja hän päätti suhteemme ja Jeffin vaimo pisti avioerohakemuksen vireille, hän kertoo.

Epärehellisyys kaduttaa

Mackenzie katuu, ettei aiemmin kertonut kaikesta rehellisesti Jeffin vaimolle ja kihlatulleen, ja että ryhtyi suhteeseen Jeffin kanssa ennen kuin molempien parisuhteet olivat päättyneet.

Mackenzie oli kihlattunsa kanssa yhdessä kuusi vuotta. Jeffillä ja hänen ex-vaimollaan on kolme yhteistä lasta. 

– Meidän olisi pitänyt olla rehellisiä tunteistamme ja kertoa, että emme olleet onnellisia.

– Pettää voi tunnetasolla ja fyysisesti. Tunnetason pettämistä kesti noin vuoden ja fyysisessä mielessä puoli vuotta.

Mackenzie kertoo, että suhteen paljastuminen vain varmisti sen seikan, että he tosiaan rakastivat toisiaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Välirikko surettaa

Tapahtumien saamien käänteiden vuoksi jotkut perheenjäsenet eivät suostu puhumaan heille. Jeffin ex-vaimo, poika ja toinen tyttäristä ovat katkaisseet välit pariskuntaan, samoin Mackenzien veli. Jeffin toinen tytär on suhtautunut tilanteeseen myötämielisesti.

– Tuntuu todella tuskalliselta, että välit poikaani ovat katkenneet. Toivon, että jonain päivänä tilanne korjaantuisi, Jeff sanoo.

– Kadun todella sitä, miten tässä kävi. Tuntuu, että minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta kertoa omista ajatuksistani, koska hän vain katkaisi välit. Sain tietää muuta kautta, että hän tiesi suhteestamme. Nyt asumme eri kaupungeissa.

Jeff haluaisi poikansa tietävän, että hän on pahoillaan. 

– Mutta hän ei ollut onnellinen Mackenzien kanssa. Nyt hänellä on uusi, onnellinen parisuhde, joten kaikilla menee nyt paremmin.

Tapahtuneesta ei varsinaisesti ole keskusteltu

Mackenzie kertoo, että ex-kihlattu ei koskaan puhunut asiasta heille kasvotusten. 

– Hän vain päätti suhteemme ja sanoi kuulleensa, että petän häntä, mutta ei sanonut, että kenen kanssa.

Mackenzie kertoo myöhemmin kuulleensa, että kihlattu tiesi, kenen kanssa Mackenzie oli häntä pettänyt.

Ei ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä

Mackenzie painottaa, että he eivät Jeffin kanssa halunneet loukata ketään. 

– Haluan eksäni ja hänen äitinsä tietävän, että olen pahoillani tästä kaikesta ja että minusta tuntuu pahalta, hän kertoo.

Aiemmista suhteista puuttui sitä jotain

Mackenziesta tuntuu, että hän ja ex-kumppani vain kasvoivat vuosien varrella erilleen. He tapasivat aikoinaan lukiossa. 

Kihlautumisen jälkeen Mackenzien välit kumppaninsa äitiin tulehtuivat. Sen jälkeen hän tukeutui Jeffiin ja pyysi tältä neuvoja ja he alkoivat vähitellen ystävystyä.

Monet kummastelevat heidän ikäeroaan. Mackenzie kuitenkin kokee, että tässä suhteessa on jotain, miltä molemmilta puuttui aiemmissa suhteissaan.

– Sovimme paremmin yhteen, hän kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat