Koronavirus ei suitsi pettäjiä, kertoo salasuhdesivusto – nyt petetään netissä: "He etsivät tapoja täyttää tarpeensa, joita ei täytetä kotona"

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Moni koronakaranteenissa kumppaninsa kanssa oleva etsii nyt salaseuraa netistä, paljastaa pettämissivusto.

Pettämissivusto Ashley Madisonin mukaan korona-aika ei ole vähentänyt salasuhteita – ne ovat vain muuttaneet muotoaan. Nyt seksiseuraa ja henkisiä suhteita etsitään enemmän virtuaalisesti, kertoo New York Post.

Pettämällä eroon "kodin paineista"

Pettämissivusto Ashley Madison kertoo saaneensa jopa 17 000 uutta jäsentä päivässä koronaviruspandemian aikana.

– Olemme puhuneet jäsentemme kanssa, ja he sanovat käyttävänsä sivustoa venttiilinä päästäkseen eroon paineista, joita kotiin kertyy pandemian aikana, yhtiön edustaja Paul Keable kuvaili Venture Beat -julkaisulle.

– He etsivät tapoja täyttää tarpeensa, joita ei täytetä kotona.

Osa käyttäjistä haluaa yksinkertaisesti jutella jonkun kanssa; toiset haluavat toteuttaa fantasian salaisesta seksisuhteesta.

Käyttäjien mukaan elämästä puuttuu "jotakin"

Ashley Madison lanseerasi koronaviruksen myötä sloganin "Life is short. Have an affair", suomeksi suunnilleen "elämä on lyhyt, aloita salasuhde". Keablen mukaan moni sivuston käyttäjistä kertoo rakastavansa puolisoaan, mutta samalla elämästä puuttuu "jotakin".

– Usein se on fyysinen elementti, siis intiimielämän näkökulmasta katsoen. Kun etsii suhdetta salaa, voi pitää yllä kaikkia elämän osa-alueita, joita arvostaa ja joista nauttii, Keable kuvailee.

– Ihmistä perinteisesti käsketään joko kestämään ja elämään ilman asiaa, jota hän haluaa, tai eroamaan ja antamaan pois kaikki muu sen vuoksi, että voisi etsiä yhtä tiettyä asiaa. Me luomme kolmatta mahdollista tietä.

"Olen sanonut, että hän pettää tyttöystäväänsä, mutta hän ei pidä sitä sellaisena"

InStyle -lehden haastattelema käyttäjä Chiara kertoo nähneensä suhdesivustolla nyt paljon enemmän naimisissa ja suhteessa olevia miehiä.

– He kertovat, etteivät ole yksiavioisissa suhteissa, mutta ei sitä voi tietää. Minulla on tunne, että he ovat jumissa kotona kumppaninsa kanssa, eikä kumppanilla ole tästä [pettämisestä] aavistustakaan, Chiara kommentoi.

Lehden haastattelema, salanimeä Jessica käyttävä nainen on etäsalasuhteessa ex-rakkaansa, nyttemmin toisen naisen kanssa seurustelevan miehen kanssa. He harrastavat nettiseksiä ja juttelevat.

– Pidän hänen toimintaansa pettämisenä. Olen sanonut, että hän pettää tyttöystäväänsä ja tämä on henkinen suhde, mutta hän ei pidä sitä sellaisena, Jessica kuvailee.

Jessica jatkaa suhdetta kaikesta huolimatta, koska ei halua kokea olevansa täysin yksin koronapandemian aikana.

– Hän on joku, jolle voin tämän kaiken keskellä jutella. Haluan kumppanuutta. On kuin näkisin nälkää ja jääkaapissa olisi vain pala homeista leipää. Todellakin syön sen homeisen leivän.

Lue myös:

    Uusimmat