Aubry sai tietää aviomiehensä salasuhteesta häiden jälkeisenä päivänä – "Mies, jonka kanssa aiot naimisiin, seurustelee äitini kanssa..."

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Hääpäivänsä jälkeen amerikkalainen Aubry sai Facebookissa viestin, joka paljasti hänen tuoreen aviomiehensä Justinin kahdeksan kuukauden suhteen toisen naisen kanssa.

Aubry Lyn oli juuri ehtinyt naimisiin, kun hänen maailmansa romahti. 41-vuotias Aubry sai tietää miehensä Justin Unfredin, 35, pettämisestä päivää häiden jälkeen, kertoo Metro.

"Koen, että minut huijattiin naimisiin"

Hääpäivänsä jälkeen amerikkalainen Aubry sai Facebookissa viestin tuntemattomalta naiselta, joka kertoi Justinin seurustelleen toisen naisen kanssa jo kahdeksan kuukauden ajan. Nainen lähetti väitteidensä tueksi kuvakaappauksia keskusteluista, joiden sävy oli seksuaalinen.

Aubry kysyi asiasta Justinilta, joka myönsi suhteen. 

– Olen murtunut. Koen, että minut huijattiin naimisiin hänen kanssaan, kun hän tapaili jotakuta toista seklkäni takana, Aubry kuvailee.

– Minulla ei ollut aavistustakaan. Hän oli ainoastaan ihastuttava minulle ja lähetteli rakastavia viestejä koko ajan.

Ei ollut ensimmäinen ongelma

Pari tapasi vuonna 2018, eikä hääpäivää seurannut ongelma suinkaan ollut ensimmäinen: jo 2019 Aubry sai ystävältään vihjeen, jonka mukaan Justinilla on sekä toinen naisystävä että vauva tämän kanssa.

Huhu osoittautui todeksi, sillä Justin myönsi tilanteen.

Parin tarina herätti hämmästystä; esimerkiksi Daily Mirror julkaisi artikkelin heistä "outoja uutisia" -osiossaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Sain tietää, että he olivat aikoneet mennä naimisiin, Aubry sanoo.

Nainen kuitenkin antoi Justinille anteeksi ja kuvaileekin nyt tämän selitystä "hyvin vakuuttavaksi". Justin kosi Aubrya vielä samana vuonna. Avioon asteltiin tammikuussa 2021.

"Mies, jonka aiot naida, seurustelee äitini kanssa"

Seuraavana iltana Aubry kuitenkin sai tietää Justinin pettäneen – taas. Hän havaitsi saaneensa vieraalta naiselta viestin puhelimeensa.

– Viestissä luki "mies, jonka kanssa aiot naimisiin, seurustelee äitini kanssa". Justin oli vieressäni, joten näytin viestin hänelle ja hän kielsi sen.

Kun todisteita eroottissävytteisistä keskusteluista alkoi löytyä, Aubry raivostui. Justin myönsi tapahtuneen. 

– Olin murtunut ja minua hävetti. Perheeni ja ystäväni olivat sanoneet, ettei kaikki ole kohdallaan, mutta hän [Justin] oli hurmannut minut.

Pari asuu edelleen yhdessä – Justin "pyysi anteeksi"

Aubry hakee liiton mitätöintiä, mutta kertoo harkinneensa yhteisasumista Justiin kanssa "lasten takia"; kummallakin on lapsia, jotka tulevat hyvin toimeen.

Justin on pyytänyt toimintaansa anteeksi, mutta Aubry ei näe, että he voisivat korjata välejään. Silti nainen kertoo eroaikeiden olevan eräänlaista "vuoristorataa".

– Jos lapsia ei olisi, olisi helpompi lähteä. En tiedä, mitä tehdä. En halua olla ansassa. Hän on pyydellyt anteeksi ja se vaikuttaa aidolta, mutta en tiedä, onko se vain esitystä. Olen murtunut, Aubry sanoo.

Onko ihmistä ylipäätään tarkoitettu yhteen parisuhteeseen? Koska kannattaa myöntää, ettei parisuhteen jatkaminen kannata? Juttu jatkuu videon alla.

Onko pettäminen muuttunut hyväksytyksi? 8:22

Parin tarina onkin herättänyt ihmetystä. Esimerkiksi Daily Mirror julkaisi artikkelin heistä "outoja uutisia" -osiossaan; Daily Mail puolestaan päivitteli, että kaksikko edelleen asuu yhdessä, vaikka Aubry kertoo ollleensa murtunut.

Justin: Olen pettynyt omiin valintoihini

Justin itse myöntää epäonnistuneensa.

– Olen pettynyt omiin valintoihini. Rakastan häntä, ja haluan korjata tämän, mies kommentoi.

Facebook-profiilinsa mukaan Aubry on sinkku.

Lue myös:

    Uusimmat