Poikaystävä lähetti Sydneylle viattoman kuvan, mutta tarkkaavainen tyttöystävä hoksasi kiusallisen yksityiskohdan – aurinkolasien heijastus paljasti pettämisen

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita"

Sydney Kinsch sai poikaystävältään Snapchat-viestin, joka paljasti pettämisen. Totuus kävi ilmi, kun Sydney tutki rakkaansa lähettämää kuvaa tarkemmin.

Sydney Kinsch jakoi TikTokissa videon, jolla kertoi saaneensa kiinni petollisen poikaystävänsä, jonka kanssa on seurustellut jo neljä vuotta. Nainen halusi vinkata muille erikoisesta mokasta, jonka poikaystävä oli tehnyt, kertoo Yahoo. Jo 1,5 miljoonaa katsojaa on nähnyt videon.

Poikaystävän aurinkolaseissa näkyi toisen naisen heijastus

Sydney oli saanut Snapchatissa viestin poikaystävältään. Kuvassa mies istuu auton ratissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sydney oli kuitenkin kuvaa tarkemmin tutkiessaan havainnut, että miehen aurinkolaseista heijastuu vieras nainen, joka makaa auton apukuskin paikalla ja ottaa selfietä.

– Tarkistakaa poikakaverinne lasien heijastus, neidot, Sydney toteaa.

"Kysyin, tajusiko hän edes lähettäneensä sen ämmän kuvaa..."

Kommenteissa Sydney kertoi soittaneensa poikaystävälleen kuvan tutkimisen jälkeen.

– Kysyin, tajusiko hän edes lähettäneensä sen ämmän kuvaa Snapchatissa, eikä hänellä ollut aavistustakaan, Sydney kuvaili.

Sai tietää koko totuuden pettämisestä

Sydneyn mukaan mies yritti ensin selittää tapausta sanomalla, että kyseessä on parin tuttavan tyttöystävä. Lopulta totuus kuitenkin tuli Sydnen mukaan ilmi.

– Hän oli "noin viiden ihmisen kanssa". Sain viikkoa myöhemmin tietää kaikki yksityiskohdat.

Tämä ei ole edes erikoisin tapa, jolla pettämisestä on narahdettu! Aiemmin tämä petetty vaimo hoksasi aviomiehen uskottomuuden miehen ihon ansiosta!

Lue myös:

    Uusimmat