Olen ollut kahdeksan vuotta salarakas, kannattaako tätä jatkaa? Miehet vastaavat

Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä? 1:09
Väljähtyykö jokaisen suhteen seksielämä ajan myötä?

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen ollut kahdeksan vuotta salarakas. En halua parisuhteeseen ja pidän monipuolisesta seksistä saman miehen kanssa. Mutta häntä ei enää niin kiinnosta... Ymmärrän, jos liitossa suhde väljähtyy, mutta käykö samalla tavalla myös salasuhteessa? Kannattaako tätä jatkaa? Minkä neuvon antaisit minulle?" kysyy Nellie 55+.

Näin raati vastasi

"Mikä tahansa ihmissuhde voi väljähtyä, ja syitä on monia. Kyseessä voi olla esimerkiksi kiinnijäämisen pelko tai omatunnon tuskat, nämähän vain yltyvät ajan myötä. Kyse voi myös olla jostain ihan muusta. Keskustele miehen kanssa. Muut voivat vain arvailla."
– 30, sinkku

"Ei kannata jatkaa. Salasuhde ei alunperinkään ole järkevä idea, eikä vastuullisten aikuisten ihmisten pitäisi siihen ryhtyä, kumpanakaan salasuhteen osapuolena."
– 25, parisuhteessa

"Uutta matoa koukkuun vaan. Voi tuntua sitten taas siltä, että mennään kuin tulpattomalla mopolla ajellessa."
– 1985, poikamies

"Jos mies ei pysty sitoutumaan pitkäaikaisesti kumppaniinsakaan, tuskin pystyy salarakkaaseenkaan. Miehelle olet virkistävää vaihtelua, mutta uutuuden haihtuessa etsii kipinää taas muualta."
– 41, parisuhteessa

"Jos on ollut kahdeksan vuotta salarakas, niin se on aivan sama kuin kahdeksan vuotta parisuhteessa. Kaikki suhteet väljähtyvät aikanaan. Neuvona voisi olla: hae uusia ihmisiä, joiden kanssa harrastat seksiä, ja vaihda vuoden välein."
– 54, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – mies, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat