Antti Tuisku julkaisi itkuisen videon peruen keikkansa – SS: Pettyneet fanit poistuivat itkien paikalta

Suosikkilaulaja Antti Tuisku joutui eilen illalla peruuttaamaan keikkansa Kuopion Viinijuhlilla.

Viinijuhlien illan pääesiintyjä Tuiskun piti aloittaa keikkansa kello 22.30 illalla, mutta muutamia tunteja ennen keikan suunniteltua alkua laulaja julkaisi itkuisen videon Facebook-tilillään.

– Mie oon niin pahoillani siitä, että mie joudun perumaan tämän Kuopion keikan, pyyhkeeseen kasvonsa haudannut Tuisku aloittaa ääni murtuen.

– Mulla leikkas nyt totaalisesti kiinni, Tuisku kuvailee.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon yhteyteen Idols-kisasta ponnistanut laulaja kirjoittaa, että 8 päivän puolikuntoisena keikkaileminen aiheutti tähdelle äänenlähdön ja kuumeen.

Korvaajaksi Viinijuhlille saatiin kuitenkin laulaja Sanni, jota Tuisku ylistää päivityksessään.

– Hyvä uutinen on kuitenkin se, että rakas siskoni, Sanni, tulee joukkoineen viihdyttämään Viinijuhlien kansaa!! Voin luvata, että Sanni ei jätä ketään kylmäksi!

Fanit poistuivat itkien

Kaikille faneille korvaava esiintyjä ei kuitenkaan kelvannut, uutisoi Savon Sanomat. Lehden haastattelema fani kertoo, että Tuiskun keikkaa katsomaan tulleet alkoivat poistua Viinijuhlilta heti kun tieto peruuntumisesta savutti heidät.

– Kun asia ilmoitettiin ensimmäisen kerran, moni alkoi itkeä ja he kävelivät ulos alueelta. Minäkin petyin, mutta Sanni on myös hyvä artisti, Nitta Soininen kertoo.

Sannin keikkaa jäi kuitenkin seuraamaan useita ihmisiä. Laulaja päätti yllättää sairastuneen ystävänsä Tuiskun ja huudatti yleisöllä tsemppiviestiä.

– Antti, me rakastetaan sua, yleisö mylvi.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liikuttunut Antti Tuisku jakoi videon tapahtuneesta omalla Facebook-sivullaan.

– Itkuhan tässä pääs. #kiitos, artisti kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat