Anton Lundell ratkaisumaalin arkkitehtina – tulikuuma Florida tyrmäävässä iskussa

Florida Panthers löi Toronto Maple Leafsin jatkoerässä maalein 3–2.

Florida Panthers jatkoi vahvaa virettään, kun se kukisti Toronto Maple Leafsin ottelusarjan kolmannessa ottelussa jatkoerän jälkeen maalein 3–2.

Vierasjoukkue Toronto sai otteluun vahvan alun, kun Sam Lafferty avasi maalihanat reilun kahden minuutin pelin jälkeen.

Toisen erän alkajaisiksi Toronton ykkösvahti Ilja Samsonov loukkaantui, kun joukkuetoveri Luke Schenn liukui voimalla päin venäläistä. Samsonov joutui jättämään tuskaisena kaukalon.

Tolppien väliin vaihdettu Joseph Woll joutui taipumaan jo kahden minuutin jälkeen Anthony Duclairin tuodessa Floridan tasoihin.

Molemmat joukkueet iskivät vielä kertaalleen ja ratkaisua haettiin jatkoerästä, jossa ratkaisijaksi nousi Floridan Sam Reinhart. Reinhart kiepautti kiekon Anton Lundellin esityöstä vanhanaikaisella rysään.

Florida johtaa ottelusarjaa voitoin 3–0. Sarja on ensimmäisen kerran katkolla torstain vastaisena yönä.