Anonyymi miljonääri maksaa viisi tonnia ihmiselle, joka tulee hänen kanssaan festareille: "Mies pelkää, että häneltä jää 'normaaleja' elämänkokemuksia väliin"

Sänkipelloilta samppanjabaareihin - festivaalien evoluutio 8:08
Sänkipelloilta samppanjabaareihin – tällainen on ollut suomalaisten festivaalien evoluutio

Salaperäinen "miljonäärl" maksaa tonneja ihmiselle, joka suostuu hänen henkilökohtaiseksi festivaaliavustajakseen.

Jos rakastat festivaaleja ja helppoa rahaa, tämä työ on sinulle! Salaperäisen "miljonäärin" työtarjous kerää huomiota netissä, kertoo Daily Star.

Maksaa viisi tonnia palkkaa ja kustantaa myös liput

Miljonäärimies haluaa itselleen festariavustajan, joka avittaa häntä musiikkifestivaalien kokemisessa. Tarjolla on viisi tuhatta puntaa eli yli 5000 euroa jokaisesta festivaalista, jolle paikan saanut ennättää. Myös sisäänpääsy maksetaan.

Miljonääri etsii apulaista HushHush-nettisivun kautta. Sivusto on tarkoitettu vain "eksklusiivisille" tarjouksille, ja se välittää luksuskokemuksia aina ökyveneistä ja superautoista yksityisiin saariin. Aiemmin sivusto on auttanut miljonääriä, joka halusi seksinuken ex-vaimostaan.

– Kun saimme tämän pyynnön, tiesimme, että se on tilaisuus, joka kiinnostaisi monia musiikin ystäviä ja festivaalivieraita, HushHush kuvailee festivaalikokemuksia janoavan miehen viestiä.

– Pyyntö tulee miljonääriltä, joka metsästää itselleen festivaaliavustajaa, joka voi auttaa häntä saamaan aidoimman mahdollisen festivaalikokemuksen... Mutta hänen (elämäntyylinsä) tavanomaisilla luksuksilla varustettuna. Miljonääri ei koskaan ole ollut festivaaleilla ja kokee, että häneltä on jäänyt jotakin väliin.

HushHush intoilee mahdollisuudesta tarjota ihmiselle elämys, jota "rahalla ei voi ostaa".

"Hän pelkää, että häneltä jää 'normaaleja' elämänkokemuksia väliin"

Työhön haetaan 18-vuotiasta festivaaleilla jo käynyttä henkilöä, jolla on passi. Tarkoituksena on järjestää "autenttinen festivaalikokemus".

– Hän pelkää, että häneltä jää "normaaleja" elämänkokemuksia väliin varallisuutensa takia, Daily Star kuvailee miljonääriä.

Tarina ei kerro, millaisia ominaisuuksia avustajalta vaaditaan, tai kuinka moni paikkaa on hakenut. Työnkuvauksen perusteella voisi kuitenkin olettaa, että tähän "kesätyöpaikkaan" on tunkua!

Lue myös:

    Uusimmat