VIP-lipulla saat maistaa kiveksiä Vantaalla – viedäänkö pallit taas käsistä suosikkifestareiden K-18-alueella?

friteerattu ruoka 2
Tikkurila Festareilla on jo toistamiseen tarjolla friteerattuja sonnin kiveksiä. Kuvituskuva. Shutterstock

Vantaalla heinäkuussa järjestettävillä Tikkurila Festivaaleilla on jo toistamiseen tarjolla pallielämyksiä VIP-vieraille. 

Vantaan Tikkurila Festivaalien yli 18-vuotiaille tarkoitetulle VIP-alueelle pystytetään jo toista kertaa Pallibaari. GOLDEN VIP -lipun ostajat voivat siis halutessaan maistella friteerattuja sonnin kiveksiä maukkaan varhaisperunasalaatin kera. Tikkurila Festivaalin Jan Grehn kertoo MTV:lle, että festareita on rakennettu aina kokemus edellä.

– Meille tärkeintä on, että festarit ovat elämys. VIP-puolemme on kasvanut muutamassa vuodessa pienestä salaisuudesta Suomen suurimmaksi vipiksi. 

"78 prosenttia palleista meni naisille"

"Pallibaari oli viime vuoden hitti ja pallit meinasivat loppua jo heti kättelyssä. Tänä kesänä niitä jälleen saa, kera maukkaan varhaisperunoista tehdyn perunasalaatin", kerrotaan Tikkurila-festivaalin Instagram-päivityksessä

Festivaalilla ei ole Grehnin mukaan tarjolla perinteistä seisovaa pöytää, vaan useita pieniä keittiöitä. Mukana on aina jotain spesiaalia. 

– Viime vuonna halusimme testata sonnin kiveksiä, jota ei ole helposti saatavilla. Hankittiin kaikki pallit, mitä pystyttiin. Meillä oli 500 annosta varattuna ja pallit loppuivat kesken heti kättelyssä, Grehn kertoo. 

Asiakaskunta yllätti festivaalijärjestäjät täysin:

– Emme uskoneet, että naiset ostaisivat niitä, mutta yllätykseksemme 78 prosenttia palleista meni naisille.

Koska pallien menekki oli kovaa, Pallibaari ei jäänyt vain yhden vuoden ihmeeksi. 

– Olemme varautuneet nyt hieman paremmin ja palleja on varattu kolmin- tai nelinkertainen määrä viime vuoteen verrattuna.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!