Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

VIP-lipulla saat maistaa kiveksiä Vantaalla – viedäänkö pallit taas käsistä suosikkifestareiden K-18-alueella?

Tikkurila Festareilla on jo toistamiseen tarjolla friteerattuja sonnin kiveksiä. Kuvituskuva.
Tikkurila Festareilla on jo toistamiseen tarjolla friteerattuja sonnin kiveksiä. Kuvituskuva.Shutterstock
Julkaistu 27.06.2019 19:03

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Vantaalla heinäkuussa järjestettävillä Tikkurila Festivaaleilla on jo toistamiseen tarjolla pallielämyksiä VIP-vieraille. 

Vantaan Tikkurila Festivaalien yli 18-vuotiaille tarkoitetulle VIP-alueelle pystytetään jo toista kertaa Pallibaari. GOLDEN VIP -lipun ostajat voivat siis halutessaan maistella friteerattuja sonnin kiveksiä maukkaan varhaisperunasalaatin kera. Tikkurila Festivaalin Jan Grehn kertoo MTV:lle, että festareita on rakennettu aina kokemus edellä.

– Meille tärkeintä on, että festarit ovat elämys. VIP-puolemme on kasvanut muutamassa vuodessa pienestä salaisuudesta Suomen suurimmaksi vipiksi. 

"78 prosenttia palleista meni naisille"

"Pallibaari oli viime vuoden hitti ja pallit meinasivat loppua jo heti kättelyssä. Tänä kesänä niitä jälleen saa, kera maukkaan varhaisperunoista tehdyn perunasalaatin", kerrotaan Tikkurila-festivaalin Instagram-päivityksessä. 

Festivaalilla ei ole Grehnin mukaan tarjolla perinteistä seisovaa pöytää, vaan useita pieniä keittiöitä. Mukana on aina jotain spesiaalia. 

– Viime vuonna halusimme testata sonnin kiveksiä, jota ei ole helposti saatavilla. Hankittiin kaikki pallit, mitä pystyttiin. Meillä oli 500 annosta varattuna ja pallit loppuivat kesken heti kättelyssä, Grehn kertoo. 

Asiakaskunta yllätti festivaalijärjestäjät täysin:

– Emme uskoneet, että naiset ostaisivat niitä, mutta yllätykseksemme 78 prosenttia palleista meni naisille.

Koska pallien menekki oli kovaa, Pallibaari ei jäänyt vain yhden vuoden ihmeeksi. 

– Olemme varautuneet nyt hieman paremmin ja palleja on varattu kolmin- tai nelinkertainen määrä viime vuoteen verrattuna.

Lisää aiheesta:

Huippuravintoloiden annoksia 5–7 eurolla: Hittitapahtuma porskuttaa koronakriisistä huolimatta – nyt ei tarvitse jonottaaViisituhatta ihmistä bailaa parhaillaan Himoksella hikisissä tunnelmissa – eikö koronan leviäminen huolestuta? Näin tapahtumatuottaja vastaaLauran "muutaman kävijän" tapahtumasta paisuikin usean kaupungin kattava spektaakkeli – hyvän ruoan ystävät suuntaavat nyt NaantaliinMTV paikalla: Tältä näyttää nyt Senaatintorin jättiterassilla – "vakiokavereita" ei paikalle haluta: "Teemme kaikkemme, että pysyvät poissa" Laura järjesti tapahtuman, jonne odotettiin "muutamia kävijöitä" – pian homma räjähti käsiin, ja nyt Porvoossa myydään yhden päivän aikana yli 10 000 ruoka-annostaTuhannet pallit vietiin käsistä! Testasimme vantaalaisfestareiden kohutun Pallibaarin – tältä se näytti
RuokaFestivaalitVantaaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen17:24
    Ravintolat

    Pitäisikö tippiä jättää 1 vai 50 euroa? Palkitulta tarjoilijalta selvä mielipide

  • Eilen09:34
    Ravintolat

    Marcus, 27, söi neljä pannupihviä lounasbuffetissa – valtava kohu

  • Eilen08:19
    Sikke Sumari

    Sikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästä

  • ma17:22
    Ruoanlaitto

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • ma13:39
    Takaisinvedot

    Tukehtumisvaara! Lasten suosikkinaksuja vedetään myynnistä