Anni Törnin taposta syytetty mies istui oikeussalissa kädet ristissä pää painuksissa –  syytetty on helpottunut oikeudenkäynnin alkamisesta: "Hän katuu tekoa ja miettii sitä varmasti loppuelämänsä"

0:44

Savonlinnassa kesällä kadonneen Anni Törnin tapauksen oikeudenkäynti alkoi tänä aamuna Savonlinnassa Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Kolmikymppistä miestä syytetään naisen taposta ja hautarauhan rikkomisesta. MTV Uutisten tietojen mukaan syytetty oli uhrin miesystävä.

Syytetty ei peitellyt itseään oikeudenkäynnin alussa. Harmaaruudulliseen huppariin pukeutunut mies katsoi piti kätensä ristissä ja katseensa tiiviisti pöydässä, kun salissa oli kuvaajia.

– Hän on helpottunut siitä, että tämä oikeudenkäynti alkaa ja odottaminen loppuu. Hän katuu tekoa ja miettii sitä varmasti loppuelämänsä, miehen asianajaja Jyrki Piiparinen kertoi ennen istunnon alkua.

Syytetty mies on odottanut oikeudenkäynnin alkua Mikkelin vankilassa.

Oikeudenkäyntiin on varattu kaksi päivää.

Katosi juhlista

Anni Törn katosi heinäkuussa juhlista Kellarpellosta Savonlinnasta, ja poliisi alkoi nopeasti epäillä henkirikosta.

Mies myönsi poliisin alustavassa puhuttelussa myötävaikuttaneensa naisen kuolemaan, muttei kertonut heti poliisille ruumiin oikeaa sijaintia.

Ruumis löydettiin vajaa viikko tapahtuneen jälkeen epäillyn kertoman perusteella maastosta Pohjois-Karjalan alueelta. Tarkempaa löytöpaikkaa poliisi ei ole kertonut.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja